Ćoma diploma vrši malverzacije: Na svoju ruku zavodi red u mjesnoj zajednici i krši zakon

0
11

Najpoznatiji banjalučki konobar s “fakultetom” Dragomir Đukić, poznatiji kao Ćoma diploma, predsjednik Mjesne zajednica Starčevica konstantno već duži period vrši malverzacije unutar mjesne zajednice bez obzira na suprotstavljanje od strane drugih članova Savjeta mjesne zajednice.

Tako je Ćoma diploma na svoju ruku po mjesnoj zajednici samoinicijativno pokačio pozivnice za obilježavanje slave MZ Starčevica i to ispred članova Savjeta, a da iste nije kontaktirao niti se s njima dogovorio, uzimajući u obzir da su se ostali članovi mjesne zajednice pozabavili oko organizacije.

“Dotični nije sazvao sjednicu Savjeta mjesne zajednice preko godinu dana. Opšte poznato da su za njegovu smjenu kao predsjednika savjeta bilo 10 od 11 članova ukupno, a što je apsolutna većina”, kazao je za naš portal jedan od mještana Starčevice.

Kako dalje navodi naš izvor, Ćoma diploma je uz pomoć odlazećeg gradonačelnika Draška Stanivukovića, kojem je nedavno preletio, vršio pritisak politički na članove Gradske izborne komisije da ne verifikuju smjenu predsjednika Savjeta i imenuju novog.

“Ovo je klasično kršenje zakona i lažno informisanje građana. Ćoma diploma je pokušao sazvati sjednicu na kojoj su bile prisutne dvije osobe. To je bio fijasko. Nervozan je bacio telefon”, završava naš sagovornik.

Ćoma diploma je očigledno smatrao da ukoliko preleti Drašku Stanivukoviću pod skute da će moći vršiti pritisak i širiti samovolju nad članovima Savjeta mjesne zajednice, a koji su odavno pokazali da Ćomu diplomu ne žele za predsjednika Savjeta.

Da li će Ćomu diplomu i vječitog studenta Stanivukovića u oktobru dočekati isti kraj, ostaje da vidimo…

Ostavite komentar