“Alumina” siguran i pouzdan partner “Zeohema” (VIDEO)

0
216

Kompanije „Alumina“ i „Zeohem“ postigle su zavidnu zajedničku saradnju kako u poslovnom, tako i u tehnološkom smislu, istaknuto je na sastanku menadžmenta „Alumine“ i predstavnika ove poznate švajcarske firme.

Kako je rečeno, ove dvije kompanije imaju veliko poslovno povjerenje. „Alumina“ je siguran i pouzdan partner, te dugogodišnji snabdjevač proizvoda za potrebe proizvodnje „Zeohema“, dok s druge strane firma svjetskog renomea, kao što je „Zeohem“ omogućava „Alumini“ da plasira svoje proizvode na brojna tržišta u svijetu.

„Imali smo konstruktivan sastanak poslije dvije godine. Do sad je komunikacija bila online. Pretresli smo problematiku prethodnih odnosa, definisali sadašnju situaciju i projektovali buduće akcije koje trebamo činiti. Riječ je o jednoj ozbiljnoj, respektabilnoj kompaniji. Imamo poslovnu saradnju na vrlo visokom nivou. Očekujemo veliki iskorak u narednom periodu, u budućim odnosima sa „Zeohemom““, rekao je Mile Matić, predsjednik Upravnog odbora „Alumine“.

Višegodišnjom saradnjom sa „Aluminom“ „Zeohem“ je dobio sigurnog partnera, kvalitetne proizvode, ali i nove prijatelje, što potvrđuje i činjenica da je upravo dolazak u zvorničku „Aluminu“ prva službena posjeta čelnika švajcarske kompanije poslije restrikcija usljed pandemije virusa korona.

„Ovo je moj prvi službeni put u posljednje dvije godine od korona restrikcija, što ističe važnost naših veza sa „Aluminom“. Pouzdanost „Alumine“ se ogleda da u kontinuitetu poboljšavamo naše poslovne odnose i dobijamo proizvode u skladu sa dogovorima konstantno na sve naše lokacije“, rekao je Alojz Valdburg-Cail, glavni izvršni direktor „Zeohem“ grupacije.

Dinamičnost saradnje između ove dvije kompanije naročito je prisutna u posljednje tri godine.

Ostavite komentar