„AQUA tim“ ostvario zacrtane ciljeve u ovoj godini, u 2022. planirano proširenje distributivne mreže

0
206

Iako je godina za nama bila teška i izazovna, uslovljena pandemijom, uz napore i zalaganje zaposlenih, kompanija „AQUA tim“ ostvarila je zacrtane ciljeve.

„Povećali smo broj distributera u BiH što nam je pomoglo u realizaciji ciljeva. U ovoj godini smo počeli da izvozimo u Crnu Goru i ostvarili smo za nas značajan iskorak sa potpisivanjem ugovora sa firmom „ Catering air Serbia“ iz Srbije“, kažu iz „AQUA tima“.

Takođe, u ovoj godini su uspjeli da ostvare rekordnu prodaju leda i da se na tržištu BiH pozicioniraju kao lideri u proizvodnji i prodaji istog.

„AQUA tim“ u svojoj ponudi trenutno ima aparate za vodu, vodu u čašici, led, kao i kafu u biorazgradivim kapsulama. Za naredni period kažu razmatraju proširenje asortimana sa ledom u boji koji su tokom ove godine testirali.

„Distribucijom smo uspijeli da pokrijemo teritoriju cijele BiH, jedan dio pokrivamo direktnom distribucijom, a drugi dio pokrivamo preko naših distributera i poslovnih partnera“, kažu iz „AQUA tima“.

Ova kompanija trenutno vodu izvozi u Srbiju, Crnu Goru i Austriju, a u 2022. godini planirano je proširenje mreže distributera u pomenutim zemljama, kao i otvaranje novih tržišta.

„Ono što nas izdvaja od ostalih voda je oligomineralni sastav koji omogućava da se naša voda može piti u neograničenim količinama i mogu da je piju svi starosni uzrasti“, kažu iz „AQUA tima“.

„AQUA tim“ je proteklih godina kao društveno odgovorna kompanija učestvovao u realizaciji brojnih manifestacija iz oblasti zdravlja, sporta, kulture. Podršku lokalnoj i široj društvenoj zajednici nastaviće, kažu, i u narednoj godini.

„Uvijek smo bili otvoreni i spremni da pomognemo kulturne, sportske i humanitarne organizacije koliko možemo. Ističemo saradnju sa našim mladim sportistima i želju da podignemo svijest o tjelesnom razvoju i zdravlju. To uspješno radimo sa našim partnerima iz raznih sportskih klubova atletike, odbojke, košarke, rukometa, fudbala. Takođe tu je i saradnja sa ABA2 ligom kao i sponzorstva sa klubovima iz Srbije KK Sloboda Užice i KK Vizura Beograd. Sve naše aktivnosti možete pogledati na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram (Aquatim.d.o.o.)“, navode iz „AQUA tima“.

Kako navode, u narednoj godini nastavljaju sa saradnjom i planiraju ju podići na jedan veći nivo.

„Planovi za narednu godinu su bazirani na proširenju distributivne mreže, razvoj web platforme i usavršavanje procesa proizvodnje“, zaključuju iz „AQUA tima“.

(A.M.)

Ostavite komentar