AQUA Voda – Osvježenje za svaku priliku i doba dana

0
295

Uz pravilnu prehranu, dobre prehrambene navike i redovnu fizičku aktivnost, za zdravlje je ključna i navika pijenja vode, kao najzdravijeg pića.

Ona je sastavni dio svih živih bića i nezamjenljiv sastojak hrane. Ova dragocjena tečnost važna je za normalno funkcionisanje ljudskog organizma. Učestvuje u svim biohemijskim reakcijama u organizmu. Oko 70 odsto tjelesne mase odraslog čovjeka čini voda, i upravo zbog toga je neophodna za život i zdravlje.

Voda učestvuje u razgradnji i apsorpciji hrane i olakšava probavu, oslobađa organizam od štetnih tvari, izvor je tijelu važnih minerala i elektrolita, reguliše tjelesnu temperaturu te održava kožu zdravom i usporava starenje. Zbog svega navedenog izuzetno je važna redovna konzumacija ove tečnosti.

Kompanija “AQUA tim” jedan je od vodećih distributera prirodne izvorske vode na području Bosne i Hercegovine. AQUA Voda dolazi iz čiste netaknute prirode i nudi jedinstven okus osvježenja tokom cijelog dana. Možete ju piti u neograničenim količinama.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

Savjet stručnjaka je da vodu treba piti kroz cijeli dan, jer se žeđ javlja uvijek s odgodom u odnosu na stvarnu  potrebu organizma za tečnošću. Kad osjetite žeđ, već ste lagano dehidrirali. Neka vam AQUA Voda uvijek bude na dohvat ruke.

Ova voda po svom kvalitetu i oligomineralnom sastavu spada u premium vode i preporučuje se svim starosnim grupama.

„Ph vrijednost Aqua Vode je od 7,5 do 7,7, što znači da je neutralna. S obzirom na to da vodu koju pakujemo deklarišemo kao prirodna izvorska voda, ona se kao takva ne smije tretirati nikakvim sredstvima, hemikalijama, niti bilo kakvim postupcima koji bi narušavali njen kvalitet i oligomineralni sastav, stoga mi u fabrici vodu pakujemo u njenom izvornom sastavu“, kazala je Nataša Marić, tehnolog u kompaniji „AQUA tim“.

Osnovna djelatnost ove kompanije je distribucija vode koju po pozivu ili u unaprijed dogovorenim terminima dostavljaju na vašu adresu.

Aparati za vodu iz ponude “AQUA tima” su izuzetno jednostavni za korištenje, te predstavljaju idealan način osvježenja u svim prostorima. U ponudi imaju i vodu u čašici koja je dostupna u većini maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine.

“AQUA tim” proizvodi i led isključivo od prirodne izvorske premijum vode – Aqua Vode. Još jedan od proizvoda iz njihove ponude je kafa u kapsulama, a ljubiteljima ovog napitka na raspolaganju su Espresso intenso, Espresso cremoso i Espresso natura.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

Osnovni ciljevi kompanije su pored distribucije premium vode, izgrađivanje kontinuirane saradnje i kvalitetnog odnosa sa potrošačima, a sve radi zadovoljenja njihovih potreba. Saradnja sa klijentima zasnovana je na osnovama uzajamnog povjerenja.

Iz kompanije “AQUA tim” navode da žele da rastu zajedno sa svojim kupcima, te da ponudom vode vrhunskog kvaliteta budu prvi izbor za osvježenje i predah potrošača, za svaku priliku i doba dana.

Voda je životna snaga našeg tijela i upravo zbog toga je izuzetno važno konstantno ju konzumirati. Neka vaš izbor bude AQUA Voda.

 “Aqua tim” možete kontaktirati telefonom na broj 080 05 01 05, a više informacija dostupno je i na njihovom sajtu www.aquatim.net.

Vrijeme je za čašu AQUA Vode!

(A.M.)

Ostavite komentar