BANJAC U SEMBERIJI: Formiran inicijativni odbor Narodne partije Srpske u Bijeljini

0
218

U Bijeljini je večeras formiran Inicijativni odbor Narodne partije Srpske /NPS/, a predsjednik te stranke Darko Banjac najavio je da će do kraja marta biti formiran Gradski odbor i dodao da NPS očekuje dobar rezultat na opštim izborima 2022. godine u ovoj izbornoj jedinici.

Banjac je rekao da svaka opština i grad imaju snagu da u njima bude formiran NPS, a da ta stranka treba da bude zastupljena i u Bijeljini, drugom po veličini gradu u Republici Srpskoj.

On je rekao će NPS biti tim koji će biti okrenut prema svom narodu od Trebinja do Krupe na Uni.

Predsjednik Inicijativnog odbora NPS-a u Bijeljini Diko Cvijetinović rekao je da je sada cilj formiranje mjesnih odbora, kao i gradskog odbora i izrazio uvjerenje da će NPS ostvariti bolji izborni rezultat nego što je to imao DNS u ovom gradu.

“Pokrićemo kompletno područje grada Bijeljina odborima, a to nije bio slučaj sa DNS-om. Naš cilj je da na Izbornoj jedinici šest osvojimo najmanje jedan poslanički mandat za Skupštini Republike Srpske na opštim izborima 2022. godine”, rekao je Cvijetinović.

Večerašnjoj sjednici Inicijativnog odbora NPS-a Bijeljina u hotelu “Drina” prisustvovao je i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović.

(Srna)

Ostavite komentar