“Bema” i Marinko originalni kao uvijek: Cipele za predsjednicu RS Željku Cvijanović

0
284

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, na čijem je čelu tehnički direktor Marinko Umičević, izradila je par cipela specijalno za predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović, koja za svoj dosadašnji rad ima veliku podršku Umičevića i cjelokupnog kolektiva “Beme”.

S druge stramne, i predsjednica Cvijanović je uvijek podržavala i podržava rad ove uspješne banjalučke tvornice, a posebno rad i zalaganje njenog tehničkog direktora Marinka Umičevića, koji je nadaleko poznat kao uspješan privrednik, priznati sportski radnik, ali i veliki humanitarac, odnosno kao čovjek velikog srca.

“Zadovoljstvo mi je da najavim da smo pripremili par cipela koje ćemo u narednim danima uručiti predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović. Cipele su znak podrške, da u njima pobjednički kroči u Predsjedništvo BiH”, rekao je Umičević u izjavi za banjaluka.net. On je dodao da je predsjednica Cvijanović posjetila Tvornicu obuće “Bema” Banjaluka u ovom mjesecu i tom prilikom još jednom potvrdila svoju nesebičnu podršku obućarskoj industriji na čemu su joj zahvalni i Umičević i njegovi vrijedni radnici, kojih ima više od 1.200 u dva pogona u Banjaluci i Mirkonjić Gradu.

“Ističem da nije bilo predsjednice Željke Cvijanović i njene podrške, još dok je bila na mjestu predsjednika Vlade RS, obućarska industrija ne bi preživjela”, dodao je Umičević naglašavajući veliki doprinos koji je predsjednica Cvijanović dala za spas ove industrije, od koje žive hiljade i hiljade porodica u Republici Srpskoj.

(N.Sp.)

Ostavite komentar