“Bema” i Marinko u novoj humanoj misiji: Donirana sportska oprema omladincima FK “Vrbas”

0
258

Tvornica obuće „Bema“ Banjaluka, na čijem je čelu priznati sportski radnik i poznati humanitarac Marinko Umičević, donirala je kompletnu opremu za trening omladinskoj školi Fudbalskog klluba “Vrbas” iz Banjaluke.

Donirana oprema je u vrijednosti od oko 3.500 KM, a na ovaj način “Bema” i Marinko su obezbjedili uslove za trening 26 mališana.

“Tvornica obuće „Bema“ je prepoznatljiva kao društveno odgovorna kompanija koja pomaže velikom broju sportskih klubova, a ovim gestom pokazujemo brigu i o lokalnoj zajednici”, rekao je Umičević.

Predstavnici Tvornice obuće „Bema“ posjetili su jedan od prvih treninga u novim dresovima i tom prilikom su od FK “Vrbas” dobili zahvalnicu.

“Nama je najveće priznanje što smo vidjeli da ih je nova oprema usrećila. Želimo im puno uspjeha u radu i sreću na terenu”, dodao je Umičević, kojem je ovo ko zna koji put da u svoje ili u ime tvornice koju uspješno vodi skoro dvije decenije, pomaže sportske klubove širom Republike Srpske, čime pokazuje svoju brigu o mladima i ljubav prema sportu.

(N.Sp)

 

Ostavite komentar