„BX Kamen“ – dekorativnim kamenom svjetskog kvaliteta obogatite vaš dom

0
393

Dom, radni prostor, vikendica ili mjesto za odmor zasigurno su sredine u kojima tokom života provedemo najviše vremena. Upravo iz tog razloga značajnu pažnju vrijedi posvetiti materijalima koje ćemo koristiti prilikom njihovog uređenja.

Ukoliko planirate da gradite ili osvježite svoj stambeni prostor, radni prostor  učinite produktivnijim, a da pri tom ne izgubite savršenu izbalansiranost doma i profesionalnog poslovnog imidža, kamen kao dekorativni element je sjajno rješenje. Pored toga, dekorativni kamen vaš prostor za odmor nakon naporne radne sedmice ili dana približiće prirodi i time ga učiniti kvalitetnijim.

Mogućnost upotrebe dekorativnog kamena u enterijerima i fasadama gotovo su neograničene, a pored estetike ovaj materijal sinonim je kvaliteta, dugotrajnosti i sofisticiranosti. Vašem domu daje posebnu notu topline i šarma, a jednostavan je za održavati.

Ukoliko je najkvalitetnije rješenje i svjetski trend broj jedan vaš izbor, nezaobilazna adresa je “BX Kamen”, smješten u mjestu Divičani na svega 8 km od grada Jajca.

Različitim tehnikama obrade, kamen dobija širinu u primjeni, tako da  je za unutrašnja oblaganja “BX Kamen” savršeno rješenje za stepeništa, podove, kuhinje, klub i druge stolove, klupice, kupatila, kamine i kao dekorativni element.

“BX Kamen” neizostavan je element i kada je riječ o upotrebi kamena za vanjska oblaganja, a koristi se kod uređenja različitih površina: staza, stepeništa, ograda, bazena, garaža i drugih površina.

Zahvaljujući svojim karakteristikama i otpornosti na habanje, niske temperature, i sa minimalnim upijanjem vode, “BX Kamen” može da odgovori i najzahtjevnijim izazovima koje građevinarstvo i arhitetektura svakodnevno nameću u trendovima uređenja enterijera i eksterijera.

Ukoliko je kvalitet i ljepota doma ili nekog drugog životnog prostora vaš uslov,”BX kamen” je vaše rješenje.

U najnovijem katalogu možete pogledati bogatu ponudu kamena koju nudi „BX kamen“ iz Jajca.

Katalog pogledajte ovdje.

(N.S)

Ostavite komentar