BX kamen – najljepši novogodišnji ukras u vašem domu

0
301

Prirodni kamen zauzima posebno mjesto u arhitekturi i građevinarstvu. Ovaj materijal dovodi izgled kuće do estetskog savršenstva, a takođe se koristi za uređenje dvorišta, bašta, terasa, fasada koje zahvaljujući njemu izgledaju jedinstveno i luksuzno.

S obzirom na to da je prirodni kamen jedinstven materijal isti kamen na dvije različite kuće izgledaće potpuno drugačije i upravo iz tog razloga riječ je o unikatnom materijalu.

Bosna i Hercegovina je zemlja bogata ovim materijalom, a kompanija BX kamen iz Jajca se dugi niz godina bavi eksploatacijom prirodnog kamena. U njihovoj ponudi se može pronaći više različitih nijansi ovog materijala. Osim dekorativnog karaktera BX kamen je otporan na habanje, niske i visoke temperature. Idealan je za unutrašnju dekoraciju dnevne, spavaće sobe, hodnika, trpezarije, ograde oko kuće, terase…

Siječe se u raznim dimenzijama koje se uklapaju i daju jedinstvenu cjelinu.  Lomljeni kamen, nepravilnih oblika može biti interesantan za oblaganje spoljašnjih fasadnih zidova kuće. Pored toga što je pogodan za fasadu može se koristiti i za staze, dvorište, te za oblaganje trotoara, pješačkih staza ili stubova i ograda oko kuće. Izuzetno je postojan i otporan na sve vremenske uslove, ali takođe i veoma jednostavan i lak za održavanje.

Mnoge javne površine, šetališta, staze i parkovi obloženi su prirodnim BX kamenom. Mogućnosti njegove primjene su neiscrpne, od djelimičnog do potpunog oblaganja enterijera ili eksterijera.

Ovaj materijal otvorio je velike mogućnosti dizajnerima, zahvaljujući kojima se mnoge kreativne ideje pretvaraju u stvarnost. Neka prirodni BX kamen bude novogodišnji ukras vašeg doma. Savršeno će se uklopiti i dopuniti klasične, ali i moderne modele namještaja. Kontaktirajte ih telefonom na broj 063 943 981. Više informacija o njihovom kamenu i asortimanu možete pogledati na sajtu BX kamen, kao i na fejsbuku i instagramu.

(А.М.)

Ostavite komentar