BX kamen – za izuzetne i respektabilne enterijere

0
243

Prirodni kamen kao građevinski materijal koristi se vijekovima prvenstveno zbog svoje izdržljivosti. On se, takođe, smatra i izvrsnim rješenjem za dizajn enterijera, ali i prilikom vanjskog uređenja.

Završna obrada prirodnim kamenom stvara izuzetne i respektabilne enterijere. Kamen bez sumnje ima brojne prednosti u odnosu na druge materijale. Tu su prvenstveno izdržljivost, čvrstoća, otpornost na vlagu, sigurnost od požara, lakoća održavanja.

Prirodni kamen je, smatraju stručnjaci, najelegantnije rješenje pomoću kojeg se može urediti dom. Ono što je sigurno je da ovaj materijal nikad neće izaći iz okvira pravila dizajna enterijera.

S obzirom na to da je jako jednostavan za održavanje, te da dobro podnosi vlagu, kao i ekstremne temperature, ali i izloženost prašini, kamen predstavlja odličan izbor za svaku prostoriju, bez obzira da li je u pitanju dnevna ili spavaća soba, kupatilo, kuhinja ili hodnik… U posljednje vrijeme gruba tekstura u hodniku bila je zanimljiva, a danas je prilično tražena u dnevnom boravku.

Ukoliko je prilikom gradnje ili uređenja doma vaš izbor prirodni kamen, sigurni smo da vas neće razočarati. Ulaganje u ovaj materijal zahvaljujući kojem će prostor biti elegantan i jedinstven pokazaće se ispravnim i sigurnim odabirom. Treba naglasiti i to da je ovaj materijal odličan toplotni izolator, pa će samim tim kamen biti najbolje rješenje za oblaganje podova.

Prilikom dizajna enterijera možete koristiti više vrsta prirodnog kamena. U zavisnosti od boje, teksture, izgleda, veličine i cijena možete se posavjetovati u kompaniji „BX kamen” koja se godinama bavi eksploatacijom prirodnog kamena. Svoj kamen izvoze i u zemlje regiona, što znači da su njihov kvalitet i ljepotu prepoznali i van granica BiH. Nalaze se u mjestu Divičani, u okolini Jajca. Kompletan prodajni asortiman možete pogledati na sajtu BX kamen, kao i na njihovim profilima na fejsbuku i instagramu.

Raznovrsnost prirodnog BX kamena kako u boji tako i u veličini izdvaja ga u odnosu na druge. Svestranost njihovog kamena omogućava vam lako i jednostavno kombinovanje sa ostalim elementima u toj prostoriji. Na osnovu raznih iskustava iz prakse šarm i ljepota BX kamena najviše dolazi do izražaja u kombinaciji sa drvetom ili staklom. I zato, ukoliko planirate postaviti kamen u vaš dom, kontaktirajte ih. Broj telefona je 063 943 981.

(A.M.)

 

Ostavite komentar