HUMANOST KAO DIO SVAKODNEVICE: Umičević podržao i rukometašice “Borca”

0
216

Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuća “Bema”, koji je nadaleko poznat kao veliki humanista i ugledni sportski radnik, upriličio je prijem za rukometašice ŽRK “Borac” Banjaluka, koje je predvodio direktor kluba Darko Savić.

Tom prilikom, Umičević je igračice upoznao sa procesom rada u ovom uspješnom privrednom subjektu, te su imale priliku da obiđu kompletan pogon ovog preduzeća, a za dobre rezultate nagrađene su modernom obućom.

“S obzirom da je “Bema” sponozor kluba, ali i da sam predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske moja ja obaveza da ugostim ove sjajne djevojke i njihovog uspješnog direktora Darka Savića. Jesu nedavno, pomalo neočekivano, izgubile prvenstvenu utakmicu, ali sam im rekao da ništa nije gotovo i da još imaju šansu da odbrane šampionsku titulu u Ligi BiH. Ukoliko to ostvare, obećao sam im besplatan vikend u Makarskoj u hotelu sa pet zvjezdica”, istakao je Umičević, koji gotovo svakodnevno iskazuje svoju humanist i pokazuje da je čovjek velikog srca, koji je spreman da pomogne u svakom trenutku i koji cijeni ljude koji se bore, koji žele da uspiju.

Zahvalnost na prijemu kao i lijepim željama Marinku Umičeviću iskazap je Darko Savić, direktor ŽRK Borac.

“Iako Marinko Umičević nije angažovan u našem klubu moram istaći da nam je uvijek bio na raspolaganju i uvijek je spreman da nam pomogne, što je to učinio i ovim gestom. Malo je ovakvih iskrenih prijatelja, i želim da mu se na svemu najiskrenije zahvalim”, rekao je Savić.

(N.Sp)

Ostavite komentar