HUMANOST NA DJELU: Umičević i Savjet za sport SNSD-a nagradili šampione

0
331

Dražen Trebovac, Mirko Trebovac, Tihomir Gašić, Zvjezdan Babić i Nenad Mijatović, petorica štićenika Dječijeg doma „Rada Vranješević“, nedavno su kao članovi Kuglaškog kluba “Borac” Banjaluka osvojili titulu na kadetskom ekipnom šampionatu Republike Srpske.

Na ovom velikom uspjehu čestitali su im članovi Savjeta za sport Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) koji su ih obradovali i poklonima. Kao bezbroj puta ranije u ovu humanu akciju uključio se i ugledni privrednik, priznati sportski radnik i poznati humanista i dobrotvor Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće „Bema“.

On je svoj odbornički dodatak poklonio ovim mladim kuglašima, te im je obezbijedio po jedan par obuće koja se prozvodi u ovom uspješnom banjalučkom preduzeću.

Inicijator akcije za podršku petorici sjajnih kuglaša Borca bio je Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD- Banjaluka, dok su ovu humanu misiju uspješno realizovali članovi Savjeta za sport na čelu sa predsjednikom Nenadom Talićem.

Klinci su se zahvalili na ovim vrijednim poklonima, a zahvalnost Savjetu za sport SNSD-a, te Vladi Đajiću, predsjedniku GO SNSD Banjaluka i Marinku Umičeviću uputio je Vladimir Kajkut, direktor Javne ustanove Dom „Rada Vranješević“.

(N.Sp)

Ostavite komentar