I bivši gradonačelnik se latio mikrofona na pobjedničkom slavlju u Prijedoru

0
190

U izbornom štabu SNSD se u nedjelju uveče uz muziku i pjesmu slavila pobjeda Slobodana Javora, kandidata SNSD, u trci za gradonačelnika Prijedora.

Mikrofona se latio i bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović (fotografija u donjem lijevom uglu). On je zbog ranijih skandaloznih fotografija koje su procurile u javnost morao da se odrekne fotelje prvog čovjeka ovog grada pod Kozarom.

Fotografije neprimjerenog sadržaja na kojima je gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović (SNSD) u alkoholisanom stanju, sa nožem na stomaku ili sa punim ustima tableta šokirale su javnost i pokrenule jedan od najvećih političkih skandala u regionu.

Naime, fotografije na kojima se vidi da Pavlović leži u kupatilu pored WC šolje, da povraća i da ima usta puna tableta objavio je Marko Munjiza iz Prijedora na svom Fejsbuk profilu.

On je potom objavio i fotografije na kojima se vidi da gradonačelnik Pavlović drži sebi nož na stomaku uz objašnjenje da je Pavlović htio da izvrši samoubistvo. Budući da su fotografije neprimjerenog sadržaja ubrzo ih je uklonio Fejsbuk.

Munjiza je objavio i navodne prepiske gradonačelnika Pavlovića sa ženom sa kojom se pretpostavlja da je bio u vezi i zbog koje je navodno htio da sebi oduzme život.

Zbog ove afere Pavlović je dao ostavku.

Na prijevremenim izborima za gradonačelnika Prijedora, prema preliminarnim podacima, pobijedio je kandidat SNSD-a Slobodan Javor sa 13.076 ili 53,42 odsto glasova, a kandidat koalicije “Za naš Prijedor – DNS-SDS-PDP” Goran Predojević osvojio je 9.965 ili 40,71 odsto glasova birača.

(Srpskainfo)

Ostavite komentar