IZNENAĐUJUĆE: Koliko poznate ličnosti u regionu imaju godina?

0
460

Dugo ih pamtimo, odrastali smo uz njih, brinu o svom izgledu i skrivaju bore, ali ovoliko poznati imaju godina. Neki će vas iznenaditi.

Vječiti mladić i jedan od najpoželjnijih muškaraca sa prostora bivše SFRJ je sigurno Zdravko Čolić. Proslavio se u sedamdesetim, a rođen je 1951. godine. Ove godine će Čola napuniti 70 godina.

U bivšoj SFRJ tri osobe su bile najpoznatije, drug Tito, Goran Bregović i Lepa Brena. Brega će ove godine napuniti 71. godinu iako mu mnogi ne bi priznali te godine. Sa druge strane, Lepa Brena je deceniju mlađa, pa će ove godine napuniti 60.

Sa druge strane, neko ko nije previše mario za svojim izgledom je Bora Đorđević ili Bora Čorba. Rano je osjedio, kako je i sam svjedočio potresli su ga događaji devedesetih tako da je rano pustio “plavu” kosu. Čorba je rođen 1952. godine i ima 68 godina.

Njegov bivši kolega iz grupe Rani mraz Đorđe Balašević je godinu mlađi i ima 67 godina. Ni Đole se nije previše trudio da ostane mlad, kako i sam kaže, to je posao za velike pjevače, njegovo je samo da ne zaboravi tekstove.

Nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta Željko Bebek ima 76 godina, a stariji je od svojih kolega Mladena Vojičića Tife koji ima 60 i Alena Islamovića koji ima 63 godine.

Davor Sučić, alijas Sejo Sekson, frontmen sarajevskog Zabranjenog Pušenja ima 60 godina, dok njegov bivši saborac Nele Karajlić je godinu mlađi.

Pjevač Plavog orkestra, Saša Lošić ove godine puni 57 godina, isto godište je i Dražen Žerić Žera, pjevač Crvene jabuke.

Željko Samardžić ima 66 godina, dok Bajaga i Kiki Lesentrić imaju 60.

Haris Džinović rođen je 1951. godine i puni 70, Halid Bešlić 68, Miroslav Ilić 71.

Džiboni se proslavio osamdesetih, ali ove godine puni tek 53 godine. Njegov hrvatski kolega Toni Cetinski 52 godine. Boris Novković je dvije godine stariji od Tonija.

Vječno na pozornici važi i sa Acu Lukasa koji ove godine puni 53 godine, a doslovno vječno na pozornici može važiti za Tozovca koji je napunio 85 godina u januaru.

Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin na sceni je od osamdesetih godina i rođen je 1962. U septembru će napuniti 59 godina.

Sada malo da pogledamo ljepši dio estrade.

Žena koja drži do sebe i izgleda fenomenalno ove godine puni 48 godina. Naravno, riječ je o Ceci Ražnatović. Karijeru je počela kao djevojčica i sigurno je jedna od najvećih zvijezda sa naših prostora. Godinu starija od Cece je hrvatska pjevačica Nina Badrić.

Ana Nikolić ima 42 godine, Ana Bekuta 61 godinu, Hanka Paldum 65.

Neodoljiva i beskrajno simpatična Jelena Rozga ove godine će napuniti 44 godine.

Danijela Martinović ne predaje se godinama, a ove godine će proslaviti 50 rođendan. Severina je godinu mlađa od nje.

Jelena Karleuša takođe drži do sebe, a ove godine će proslaviti 43 rođendan. Dara Bubamara puni 45 godina, dok će žena koju znate čitav život napuniti 40 ove godine, a riječ je o Seki Aleksić. Isto godište su Emina Jahović i Nives Celzijus.

Goca Tržan puni 46, Nataša Bekvalac 41, Doris Dragović 60.

(ATV)

Ostavite komentar