KOVAČEVIĆ: Vidio sam Velju na terasi Predsjedništva, VUČIĆ: To mora da je vic

0
404

Poznati pisac, reditelj i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević rekao je da je jednom prilikom lično video Veljka Belivuka na terasi Predsedništva Srbije.

Siniša Kovačević je prilikom gostovanja u emisiji „Bez ustručavanja“ rekao je da je lično video kako Veljko Belivuk sedi na terasi Predsednštva Srbije, prenosi nova.rs.

„Niko ne pita predsednika Srbije kako je moguće da je toliko kivan na Belivuka, a da je do juče rasturao demonstracije. Šta se to dogodilo preko noći. Ja sam lično, prošao pored Velje Belivuka i video ga kako sedi na terasi Predsedništva. Ja, lično“, rekao je Kovačević.

On je dodao da je spreman da ide na poligraf ukoliko treba, ali da je ta mašina prilično izbrukana.

„Da ga nisu toliko izdevalvirali i toliko izbrukali tu mašinu koja služi samo kao ispomoć u istrazi, nikako kao sudski relevantno sredstvo, naravno da bih otišao“, zaključio je potpredsednik Narodne stranke, čiji je predsednik Vuk Jeremić.

Kovačević je na društvenim mrežama retvitovao objavu koja, prema pratećem komentaru, ilustruje njegove navode.

Vučić: Kamere zabeleže svakog ko uđe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da u Predsedništvo Srbije niko ne može da uđe a da se to ne zabeleži i da zato smatra da je u pitanju “šala i vic” tvrdnja da je on viđen sa Veljkom Belivukom na terasi te zgrade, prenose agencije.

– Ne mislim ozbiljno da odgovaram, ali svako ko uđe u Predsednistvo zabeleže kamere i upisan je. Svaka osoba i kad je ušla i kad je izašla. Zato znam i kada su predsednici dolazili na posao – rekao je Vučić, zamoljen da prokomentariše tvrdnje potpredsednika Narodne stranke Siniše Kovačevića, da je lično video predsednika da razgovara sa Belivukom na terasi Predsedništva.

Vučić je ocenio da oni nisu ni mislili da govore istinu i da je suština vica u tome da ne mogu na poligraf.

– Niko od njih ne može ni na tu izanđalu mašinu, jer su svi lažovi – ukazao je Vučić i dodao da “laž stiže laž”.

(Nova.rs, Agencije)

Ostavite komentar