Marinko Umičević: Posjetite i podržite u četvrtak modnu reviju ,,Baš po mjeri”

0
223

Nakon dvogodišnje pauze u Banjaluci će biti održana peta modna revija ,,Baš po mjeri”, koju organizuju doktorica Snežana Kutlešić Stević, te Biljana Nedić i Jovana Džever.

Naime, u Banskom dvoru u četvrtak, 1. decembra u 19 časova biće predstavljene kreacije studenata Tehnološkog fakulteta u Banjaluci sa studijskog programa Tekstilno inženjerstvo, a koje će nositi i predstavnice udruženja osoba sa invaliditetom.

U ulozi modela naći će se 26 žena, te će svaka od učesnica nositi svoju ,,po mjeri” skrojenu odjevnu kombinaciju.

“Obradovala me vijest o organizaciji revije te vas pozivam da podržite ove divne dame i posjetite reviju koja će ove godine biti organizovana sa porukom koliko je važno voljeti život. Od početka podržavam ideju doktorice Snežane Kutlešić Stević i naše Biljane Nedić, a Tvornica obuće “Bema” je godinama unazad jedan od donatora revije”, rekao je Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema”, koji je nadaleko poznat kao veliki humanista, čovjek dobrog i velikog srca, koji je spreman da pomogne u svakom trenutku, a iza njega je bezbroj donacija i učešća u humanim akcijama, što ga čini jednim od najvećih dobrotvora na ovim našim prostorima.

(N.Sp.)

Ostavite komentar