MINISTAR U VLADI SRBIJE: Neko mi je odvrnuo šrafove na točkovima, to je pokušaj ubistva

0
191

Ratko Dmitrović, ministar za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije okarakterisao je kao klasičan pokušaj ubistva to što je neko odvrnuo šrafove na točkovima njegovog službenog automobila.

“Bila su dva pokušaja moje likvidacije 90-ih u Hrvatskoj. Krajem 1995. u Beogradu, odustalo se, u zadnji čas, od plana da budem ubijen. Dva svjedoka još su živa. Kome danas treba moje ubistvo?”, napisao je Dmitrović na Tviteru i dodao: “Odvrtanje šrafova na prednjim točkovima mojih kola, prije dva dana, klasičan je pokušaj ubistva”.
Da podsjetimo povodom ovog incidenta oglasilo se i Ministarstvo za brigu o porodici, navodeći da je za vrijeme službenog puta ministra Dmitrovića u toku vožnje primijećeno da je neko olabavio šrafove na prednjim točkovima službenog vozila kojim se vraćao iz Niša.

Na izlazu iz Niša, a prije uključenja na auto-put za Beograd, vozač i ministar osjetili su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila. Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem lijevom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru. Na desnom prednjem točku šrafovi su bili olabavljeni”, dodaje se u saopštenju.

Naglašeno je da po elementarnoj tehničkoj procjeni, tako nešto ne može da se dogodi samo od sebe, odnosno da je “moguće jedino djelovanjem ljudskog faktora”.

(Kurir)

Ostavite komentar