m:tel aplikacija m:go – vaš pomoćnik u svakoj prilici

0
309

Da li i vi rješavate većinu svojih dnevnih obaveza putem aplikacija?

Jedna od aplikacija koja će vam sigurno olakšati svakodnevicu je i m:tel-ova aplikacija m:go. Aplikacija je dostupna na App store, Google Play i AppGallery, besplatna je i što je najvažnija jako je jednostavna za korišćenje.

m:go vam omogućava da u svakom trenutku provjerite svoj račun, te da imate detaljan uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži tako i u regionu Zapadnog Balkana. Pored toga, na veoma jednostavan i brz način možete da dokupite dodatni internet u mreži i u romingu i na taj način produžite online zabavu. Ukoliko imate potrebu da dopunite nečiji Dopuna ili Kombinuj račun i to možete obaviti u samo par klikova.

Ono što sigurno svi mi svakodnevno koristimo je plaćanje parkinga. Upravo uz m:go aplikaciju možete da unesete bilo koju registarsku oznaku i platite parking u većini gradova BiH bez traženja kovanica i parking aparata.

m:go aplikacija omogućava vam i komunikaciju sa korisničkim centrom m:tel-a, bilo da trebate prijaviti smetnju, uključiti isključeni broj, postavite pitanje ili podnijeti zahtjev za dostavu računa putem e-mail adrese.

A ukoliko idete na put, možete veoma jednostavno uplatiti putno osiguranje.

Zato ukoliko niste, preuzmite već danas m:go aplikaciju i olakšajte si svakodnevno upravljanje uslugama!

(A.M.)

Ostavite komentar