Naručite novi telefon iz Xiaomi 12 serije sa poklonom

0
316

Na vrijeme naručite vrhunski Xiaomi 12 ili Xiaomi 12 Pro telefon i na poklon ćete dobiti Xiaomi Mi robot usisivač Mop 2 Lite, šest mjeseci garancije na ekran i tri mjeseca YouTube Premium naloga.

Xiaomi 12 serija ima uglađene linije i kompaktan dizajn za što udobnije rukovanje. Oba modela dolaze sa majstorom performansa – Snapdragon® 8 Gen 1 procesorom koji je spreman za novu generaciju brzine.

Upečatljivi model, Xiaomi 12 Pro oduševljava s najmodernijim nizom kamera i pravi je gospodar scene u bilo kojim uslovima. Izuzetno spreman sistem širokougaone, ultra širokougaone i telefoto kamere, od kojih su sve sa rezolucijom od 50 MP, kao i napredni AI algoritam sa profesionalnim specijalnim efektima omogućiće vam vrhunski kvalitet fotografija.

Pomoću 120 W Xiaomi HyperCharge brzog punjača, vaš novi telefon biće potpuno spreman u rekordnom vremenu.

Pristupačniji model, Xiaomi 12 takođe pripada grupi vodećih telefona i u velikom mjeri nudi iskustvo premium modela. Sa istim dizajnom i izvanrednim specifikacijama, predstavlja kompaktan uređaj sa trostrukom kvalitetnom kamerom, vrhunskim AMOLED ekranom i brzim punjenjem.

Rezervaciju Xiaomi 12 ili Xiaomi 12 Pro uređaja izvršite putem sajta mtel.ba, a telefone i poklone preuzmite nakon završetka preorder perioda.

Ova ponuda važi za 100 najbržih kupaca a promocija traje do 21. aprila ove godine.

Više informacija o novoj Xiaomi 12 seriji telefona i poklonima potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

Ostavite komentar