Nova banka pokrenula Viber kanal

0
275

Nova banka AD Banja Luka pokrenula je Viber kanal kao novi novi način informisanja javnosti o aktuelnostima i promocijama.

Viber je jedna od najpopularnijih svjetskih komunikacionih aplikacija, koja je u ovoj godini, pored standardne razmjene poruka, uvela novu opciju – Viber kanal. Radi se o proizvodu s dodatnom vrijednošću koji postaje sastavni dio digitalnog iskustva korisnika. Nova banka, sa posebnom pažnjom, osluškuje potrebe klijenata i nastoji da im olakša pristup finansijskim uslugama, kao i informacijama o istim. Pokretanjem Viber kanala, u korak sa svjetskim trendovima, Banka nastavlja biti lider u inovativnim rješenjima čije prednosti će prvenstveno osjetiti korisnici.

Viber kanal Nove banke nudi vrijedna i jedinstvena korisnička iskustva. To je novo mjesto za razmjenu informacija, istraživanje i edukaciju o određenim temama. Zvanični naziv kanala je Nova banka AD i može mu se pristupiti skeniranjem QR koda, te praćenjem daljih Viber uputstava ili putem linka https://bit.ly/3SpbQmM

Ostavite komentar