NPS SE ŠIRI NA ISTOKU RS: Formiran odbor u Višegradu, slijede Foča i Ljubinje

0
195

Narodna partija Srpske /NPS/ nastavila je da povećava broj opštinskih odbora, a od večeras je bogatija za opštinski odbor u Višegradu, na čijem je čelu Mile Perić.

Perić je poručio da mu je čast što je izabran da vodi NPS u ovoj opštini i najavio da će raditi na jačanju stranke.

“Cilj je da NPS postane prepoznatljiva stranka u Višegradu koja će raditi na poboljšanje uslova za život svih građana ove lokalne zajednice”, poručio je Perić.

Osim predsjednika Opštinskog odbora NPS-a Višegrad, izabrano je i 17 članova ovog odbora.

Predsjednik NPS-a Darko Banjac istakao je da ovu partiju “čine ljudi i da upravo zato NPS ima budućnost”.

“Našim imenima i prezimenima dokazaćemo da nam građani vjeruju i da smo dostojni da ih predstavljamo i da zastupamo narodne interese u institucijama Republike Srpske”, naglasio je Banjac.

On je naveo da NPS ne priznaje Kristijana Šmita za visokog predstavnika i da svoj stav po tom pitanju neće mijenjati makar ostala sama na političkom nebu Republike Srpske sa takvim stavom.

Formiranju Opštiskog odbora NPS-a u Višegradu prisustvovali su i ministar uprave i lokalne samouprave Senka Jujić, potpredsjednici ove stranke Jovica Vlatković i Đorđe Popović i narodni poslanik Dragan Galić.

Novoformirani Opštinski odbor u Višegradu je 38. odbor NPS-a u Srpskoj. Iz ove stranke najavljuju da će u petak biti formiran Odbor u Foči, a u subotu u Ljubinju.

(Srna)

Ostavite komentar