PDP se raspada

0
232

Nakon što je PDP predao liste za parlamentarne izbore, u stranci je zavladalo pravo rasulo, piše dubica.info.

Branislav Borenović, formalno predsjednik te stranke ne može više da kontroliše nezadovoljne a Mladen Ivanić, de fakto lider PDP-a, pobjegao je na more (upućeni kažu sa roditeljima).

“Pitanje je da li će PDP uspjeti da se održi kao jedinstvena stranka do izbora. Svjesni da gube izbore stranka puca na više frakcija od kojih je najjača ona Draška Stanivukovića. On je uspio da u prvih pet kandidata na listu za narodne poslanike u IJ3 ugura tri osobe koje nisu ni članovi PDP-a. To su Mirna Savić Banjac, Tanja Vukomanović i Bojan Kresojević”, kaže ogorčeni član PDP-a dodavši da će Stanivuković najvjerovatnije pokušati nakon izbora formirati svoj klub poslanika da bi mogao politički pregovarati oko vlasti.

U kakvom stanju je PDP možda najbolje pokazuje činjenica da je nosilac liste za IJ1 Milanko Mihajlica, bivši radikal, dok na listi nije Perica Bundalo, sadašnji šef Kluba PDP u Narodnoj skupštini.

“Sve se raspada. Izbacili su Jelenu Trivić kao kandidata za predsjednika, a sad nema ko ni da joj pomogne u kampanji. Prepuštena sama sebi, Jelena sve više postaje svjesna uzaludnosti svoje kandidature i da je samo poslužila za unutarstranačke obračune” kaže ovaj PDP-ovac.

Ostavite komentar