PIN kodovi od sada na jednom mjestu: Nova i jedinstvena funkcionalnost mobilne aplikacije UniCredit Bank Banja Luka

0
524

Vlasnici kreditnih i debitnih kartica od sada mogu biti rasterećeni pamćenja PIN kodova. UniCredit Bank a.d Banja Luka prva je na tržištu BiH omogućila svojim korisnicima da iz m-bank mobilne aplikacije imaju pristup PIN kodovima kreditnih i debitnih kartica. Time još jednom pokazala spremnost da prilagodi poslovanje potrebama korisnika i dodatno olakša upravljanje njihovim finansijama.

Pored toga, m-bank donosi još dvije nove funkcionalnosti koje će klijentima značajno uštediti vrijeme i smanjiti potrebu za dolazak u banku. Kroz aplikaciju je sada moguće primati obavještenja za uplate i isplate na računu, uz mogućnost podešavanja limita iznosa transakcije za primanje ovih obavještenja. Funkcionalnost je posebno obradovala osobe sa redovnim primanjima, koje se više ne moraju izlagati čekanju radi dobijanja informacija o uplati, jer obavještenja korisnicima dolaze u realnom vremenu priliva i odliva na računu.

Takođe, korisnici m-bank aplikacije sada jednostavno i brzo mogu aktivirati svoje nove, odnosno reizdane kartice, i to bez dolaska u filijalu. Intuitivna aktivacija kroz samo nekoliko klikova prednost je koja će mnogim klijentima biti dodatni razlog da se opredijele za korištenje digitalnih kanala prilikom upravljanja finansijama.

„Mi u UniCredit banci opredijeljeni smo za digitalizaciju kao strateški ključ za povećanje efikasnost i unapređenje korisničkog iskustva naših klijenata. Već smo učinili dobar napredak u tom smislu, bilježeći kontinuirano povećanje broja korisnika mobilnog bankarstva. Funkcionalnosti koje smo sada uveli dio su naših stalnih napora da klijenti osjete zadovoljstvo i lakoću pri poslovanju sa nama“, rekao je Željko Kišić, Član Uprave Banke zadužen za Maloprodaju i Korporativno i investiciono bankarstvo u UniCredit Bank a.d. Banja Luka.

Mobilna aplikacija dostupna je na online prodavnicama Google Play/App store. Više detalja i uputstvo za korištenje nalazi se na zvaničnoj web stranici.

Ostavite komentar