POGODAN ZA SVE VRSTE ENTERIJERA: “BX kamen” stvara prava remek djela

0
254

Kada je u pitanju dizajn stambenog ili poslovnog prostora korištenje prirodnog kamena može imati značajnu ulogu u konačnoj kreaciji.

Ovaj materijal se vijekovima koristi za uređenje doma i jedan je od najpoželjnijih materijala. Ljepota prirodnog kamena može u potpunosti transformisati prostor koji stvarate.

Beskonačna raznolikost boja, tekstura i završnih obrada čini kamen  savršenim izborom u dizajnu enterijera.

Kompanija “BX kamen” ima izvanrednu kolekciju kamena koji će vas brojnim završnim obradama oduševiti.

Arhitekte i dizajneri enterijera preferiraju korištenje prirodnog kamena zbog njegovih jedinstvenih karakteristika, raskoši, izdržljivosti.

“BX kamen” učiniće vaš stambeni prostor veličanstvenim. Korištenje ovog materijala za enterijere rezidencijalnih i poslovnih prostora podiže nivo ambijenta i udobnosti, a stvara i utisak dobrodošlice.

Njihov tim može vam pomoći da napravite jedinstven prostor prilagođen vašim željama i vizijama.

Svaka ploča “BX kamena” je jedinstvena. Njihov kamen inspiriše dizajnere i nudi beskrajne mogućnosti prilikom ugradnje.

Nastao milionima godina unazad u intenzivnim uslovima životne redine, prirodni kamen pokazuje snagu i karakteristike koje se ne mogu naći u drugim materijalima.

Podovi, zidne obloge i radne ploče samo su neke od mogućnosti primjene prirodnog kamena u dizajnu enterijera. Takođe možete eksperimentisati s različitim pločama, bojama, teksturama. Odabirom pravog prirodnog kamena za vaš dom i kombinujući ga sa besprijekornom izradom vaša konačna kreacija će biti pravo remek djelo.

Prirodni “BX kamen” je savršen za dizajniranje komada namještaja kao što su trpezarijski ili klupski sto, umivaonik, prozorske klupice, ormarići ili neki kućni dodaci.

Da biste otkrili na koji sve način možete koristiti ovaj materijal posjetite “BX kamen”. Nalaze se u okolini Jajca, mjestu Divičani, a kontakt telefon na koji ih možete pozvati je 063 943 981. Više informacija svakako je dostupno i na sajtu BX kamen, kao i na njihovim profilima na fejsbuku i instagramu.

Ostavite komentar