Klijentima UniCredit Bank Banja Luka na raspolaganju beskamatni krediti za kupovinu namještaja u Como salonu

0
290

Predstavnici UniCredit banke Banja Luka i kompanije “GMP” potpisali su ugovor o saradnji, kojim je klijentima ove banke omogućeno da bez većeg opterećenja kućnog budžeta obezbijede sebi i svojoj porodici namještaj iz salona Como.

Naime, UniCredit Bank Banjaluka i kompanija “GMP”, u čijem vlasništvu je novootvoreni salon namještaja Como, kreirali su posebnu, namjensku, beskamatnu kreditnu liniju sa periodom otplate do 36 mjeseci. Tako je klijentima banke i kupcima Como salona omogućeno da lakše planiraju svoj kućni budžet, a da istovremeno mogu ostvariti i neke od zacrtanih planova poput uređenja doma ili nabavku namještaja za novi stan ili kuću.

Predsjednik Uprave UniCredit Bank Banja Luka, Gordan Pehar povodom potpisivanja ugovora o saradnji sa GMP kompanijom je rekao da UniCredit banka i GMP enterijeri imaju dugogodišnju uspješnu saradnju.

“Zadovoljstvo nam je što i na ovaj način možemo proširiti saradnju sa kompanijom GMP, koja je izuzetno uspješna porodična kompanija koja svojim radom prevazilazi lokalno tržište i granice države. Como je zaista reprezentativan objekat u Banjoj Luci i otvaranjem ovog salona namještaja domaće tržište obogaćeno je proizvodima niza svjetskih brendova, a uz našu kreditnu liniju oni postaju pristupačni većem broju klijenata“, rekao je Pehar i dodao da je UniCredit Bank Banja Luka kreirala namjensku, beskamatnu kreditnu liniju kako bi podržali mogućnost da što veći broj sugrađana ima mogućnost povoljnije kupovine u Como salonu.

Predrag Ćejić, vlasnik kompanije „GMP“ je pozvao kupce da posjete salon, te da se upoznaju sa ponudom.

„Uspjeli smo da u Banju Luku dovedemo neke brendove koji su se dugo čekali. Bilo je malo poteškoća zbog trenutne epidemiološke situacije, ali je sada konačno sve tu. Sada nam je važno da što većem broju posjetilaca i kupaca učinimo ponudu Como salona što pristupačnijom i upravo iz tog razloga nastala je posebna kreditna linija u saradnji sa UniCredit Bank Banja Luka za kupovinu namještaja na rate, a bez kamata.“, rekao je Ćejić.

(A.M/Vijesti365.com)

 

Ostavite komentar