Prijem u Beogradu: Dačić podržao Gojkovića i SP

0
227

Slaven Gojković, nosilac liste Socijalističke partije za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izborne jedinice 4, prisustvovao je u Beogradu na prijemu kod predsjednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića, sa kojim je obavio I razgovor, te su razmijenili mišljenja u pogledu predstojećih izbora.

Tom prilikom je predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić dao punu podršku Slavenu Gojkoviću, svim kandidatim Socijalističke partije i pozvao sve građane Republike Srpska da svoj glas daju kandidatima Socijalističke partije na predstojećim izborima.

Inače, kako stvari stoje na terenu, Socijalistička partija bi u Izbornoj jedinici 4 trebala napraviti zavidan rezultat, obzirom na veliki broj građana koji prisustvuje predizbornim skupovima u svim gradovima i mjesnim zajednicama koji pripadaju izbornoj jedinici. Jedan od većih je održan u dertventskom selu Osinja, a proctor je bio mali da primi sve one koji su htjeli čuti program ove partije i nosioca liste, Slavena Gojkovića. Sa skupa je poručeno da su okupljanja SP-a uvijek spoj mladosti i iskustva, a postojanje ove stranke nije od juče, niti je nastalo samo za izbore. “Godinama težimo da gradimo, širimo pozitivnu energiju na svakom mjestu i prilici. Socijalisti su uvijek prepoznali značaj realizacije projekata na području južnog dijela našeg grada i uvijek su pružali podršku realizaciji istih, a u budućnosti naši narodni poslanici u Narodnoj Skupštini Republike Srpske učiniće i još više. Vjerujemo da možemo još više učiniti da ambijent rada i života na ovom području bude još bolja. Uvijek smo za korektnu, pomirljivu i politiku izgradnje naših sela, za obnovu postojeće i izgradnju nove putne infrastruktore i drugih objekata . Tako nastavljamo dalje”, poručili su kandidati SP-a iz Izborne jedinice 4, na čelu sa Slavenom Gojkovićem.

Ostavite komentar