Prirodni “BX kamen” otvara potpuno nove mogućnosti uređenja enterijera

0
345

Dekorativni kamen uživa veliku popularnost u dizajnu enterijera. Odlično se uklapa u bilo koji stambeni i sve češće komercijalni prostor. Njegovo pravo lice može vas iznenaditi raznovrsnom primjenom.

Osim tradicionalnih rješenja, svjedoci smo tehnološke revolucije zahvaljujući kojoj svako od nas može dobiti jedinstven enterijer i naglasiti atmosferu po vlastitom nahođenju.

Mnogo je načina za dizajn vlastitog prostora, a uz sve veće mogućnosti, vrijedno je zapamtiti da je najvažnije odabrati elemente koji odgovaraju ostatku aranžmana. Kamene obloge se savršeno uklapaju u svaki stil i našem stanu ili kući daju originalni izgled.

“BX kamen” vodeća je kompanija po eksploataciji prirodnog kamena. Njihov kamen različite strukture i obrasca otvara potpuno nove mogućnosti uređenja prilagođene preferencijama i stilu korisnika.

Suptilnost i nježnost “BX kamena” naglasiće ljepotu i klasiku u vašem domu.

Dizajn enterijera je umjetnost, a prirodni “BX kamen” učiniće da svakodnevni život u prostoru generiše samo pozitivne emocije i toplinu.

Ova kompanija eksploataciju prirodnog kamena vrši na dva eksploatacijska polja – kamenolom Crvene stijene i kamenolom Poljane.

U svojoj ponudi imaju širok izbor ukrasne kolekcije kamena u raznim obradama i različitim bojama. Godine iskustva, zadovoljni kupci, snažan i prepoznatljiv brend, kao i želja za stalnim razvojem i neprestano rastućom distribucijskom mrežom u BiH, ali i širom svijeta potvrđuju kvalitet “BX kamena”.

Prirodni “BX kamen” predstavlja izuzetnu snagu i jedinstven karakter. Sigurni smo da ćete u njihovoj ponudi pronaći savršen kamen za svoj dom. Kontaktirajte ih telefonom na broj 63 943 981. Sjedište kompanije je u mjestu Divičani, kod Jajca, a kompletnu ponudu možete pogledati i u okolini Banjaluke (Trn). Više informacija svakako je dostupno i na društvenim mrežama, fejsbuk i instagram profilu, ali i zvaničnom sajtu “BX kamen”.

Kamen u unuturašnjosti danas je preporuka svjetskih dizajnera koji su prepoznali pozitivne aspekte ovog prirodnog materijala. Zbog brojnih prednosti u poređenju sa drugim materijalima, upotreba prirodnog ukrasnog kamena u unutrašnjosti ga čini dobrodošlim gostom u gotovo svakoj prostoriji. Spektakularni izgled, praktičnost i pouzdanost, higijena – sve to omogućuje korištenje kamena u cjelosti.

(A.M.)

Ostavite komentar