Prva Balkan Crypto Signal premium zajednica na Discordu – pridružite se i zaradite!

0
229

Crypto trejding signali su postali sve prisutniji u crypto svijetu. Danas imamo mnoštvo discord i telegram besplatnih i plaćenih (premium) grupa gdje profesionalni crypto trejderi dijele svoje analize za spot i futures trejding sa svojom zajednicom.

U besplatnim grupama ćete uglavnom naći zastarjele informacije ili kasne „dojave“ odnosno signale za neki futures trade. Dok kod plaćenih grupa ako uhvatite poziciju koju preporučuju profesionalci možete zaraditi mnogo novca.

Nedavno je počela sa radom premium zajednica na Balkanu koja prenosi u realnom vremenu u jednom diskord kanalu preko 50 premimum crypto kanala iz svijeta.

Cilj zajednice jeste da pomogne crypto trejderima sa Balkana da imaju pristup detaljnim tehničkim analizima i signalima za futures i spot crypto trejding po veoma pristupačnim cijenama.

Šta je Balkan Crypto Signal discord zajednica, kako se pridružiti i koliko košta?

Premium grupe poput ove koštaju mjesečno između 50 do par stotina dolara, i možete mnoštvo grupa da pronađete na interenetu, uglavnom su hostovane na telegramu ili discordu.

Balkan Crypto Signal zajednici se možete pridružiti preko ovog linka https://discord.gg/BKex7653 i trenutno pošto su tek počeli sa radom možete aktivirati probni period od 5 dana besplatno. Gdje ćete imati 5 dana da pregledate sve kanale i da se uvjerite šta se nalazi u ovoj premium discord zajednici.

Nakon probnog perioda možete se pretplatiti na kanal i to po sledećim cijenama:

1 mjesec: $40

2 mjeseca: $70 ($10 popust)

3 mjeseca: $100 ($20 popust)

12 mjeseci: $350 ($130 popust)

Sva plaćanja se rade u USDT-u.

Trenutno Balkan Crypto Signal kanal ima preko 50 premium kanala dostupnih, među njima su Binance Killer, Russian Insiders, Always Win Trade, BNC Future, Predictum, Elite Binance i mnogi drugi. Najavljeno je kako će se mnogi drugi kanali dodavati s vremenom u grupu kako bude rasla zajednica korisnika.

Najbolje je da se pridružite zajednici i aktivirate svoj probni period od 5 dana ovdje, gdje već možete da zaradite od signala za svoju prvu mjesečnu pretplatu. Preporučujemo vam da se pridružite i sami se uvjerite.

(Kripto.ba)

Ostavite komentar