Sa čela NLB Banke a.d. Banjaluka odlazi jedan od najuspješnijih bankara u RS

0
331

Radovan Bajić je 25 godina na čelu najstabilnije i najprofitabilnije banke u Republici Srpskoj.

Funkciju Predsjednika Uprave NLB Banke Banjaluka završava sa 30.06.2021. godine.

Od 01.07.2021. godine, dosadašnji član Uprave NLB Banke a.d. Banjaluka, Goran Babić, preuzima funkciju Predsjednika Uprave.

“Da sve traje vječno izgubili bismo osjećanje sreće. Niko ne može izbjeći odlazak, a ako bi i mogao, bio bi protiv budućnosti i progresa. Do kraja svog radnog angažovanja ostajem u ovoj Banci, jer se radi o najboljem mogućem izboru”, izjavio je Bajić.

Od osnivanja prve banke akcionarskog društva u Republici Srpskoj 1996. godine, Bajić je vodio banku koja je svih godina ostvarivala pozitivne rezultate bez obzira na teška vremena i nepredviđene okolnosti.

“Dobri rezultati ostvaruju se na jednostavan način, posvećenim i odgovornim radom uz dugoročnu viziju. Zahvalnost ide prije svega mojim saradnicima koji su svojim posvećenim radom i odnosom prema poslu bili kreatori naših rezultata. Uspjeh smo ostvarili kroz naš odnos prema komitentima koji su uvijek bili u fokusu, i koji su bili naši ambasadori u promovisanju proizvoda i usluga Banke”, dodao je Bajić.

Prema riječima gospodina Bajića NLB Banka ostaje u dobrim rukama akcionara, rukovodstva, u dobrim rukama svih zaposlenih.

“NLB Ljubljana, kao većinski akcionar, ima potencijale, ambicije i znanje da ostane lider komercijalnog bankarstva u ovom regionu. Predsjednik Blaž Brodnjak je pokazao da ima sposobnosti da tu viziju, u saradnji sa svojim kolegama iz Uprave, i realizuje. Kolege članovi Uprave NLB Banke takođe imaju ambicije i sposobnosti, i potpuno su posvećeni uspješnom vođenju Banke. Znam da će kolega Goran Babić, kao novi Predsjednik Uprave, biti uspješan u ostvarivanju dobrih rezultata”, rekao je.

Povodom prirodne smjene u rukovodstvu NLB Banke a.d. Banjaluka održano je neformalno druženje sa predstavnicima medija, kome je prisustvovato i Predsjednik Uprave NLB d.d. i predsjednik Nadzornog odbora NLB Banke Banjaluka, gospodin Blaž Brodnjak, kao i zamjenik Predsjednika Nadzornog odbora, Boštjan Kovač.

(Nezavisne.com)

Ostavite komentar