Specijalna nagrada za afirmaciju i razvoj sportske rekreacije i sporta za 2021. dodijeljena Sportskom centru “Borik”

0
406

Komisija za Izbor najboljih sportista grada Banja Luka prepoznala je kvalitet u radu ove sportske ustanove. Sportski centar “Borik” na čelu sa direktorom Nenadom Talićem je u kontinuitetu podrška sportskim klubovima Banjaluke koji imaju za cilj razvoj i promociju sporta.

Kako bi unaprijedili uslove u kojima klubovi treniraju i takmiče se, konstantno rade na poboljšanju usluge i infrastrukture objekata, a uspjehe Banjolučkog sporta predstavljaju u Muzeju sporta u sklopu dvorane “Borik”. Dosad su učestvovali u organizaciji mnogih republičkih, državnih, regionalnih, evropskih i svjetskih takmičenja koja su se organizovala u objektima Sportskog centra “Borik”. Kroz tu mogućnost, zajedno sa sportskim organizacijama predstavljaju Banjaluku kao grad sporta.

Sportski centar “Borik” je organizator tradicionalnog turnira u malom fudbalu, sigurno najuspješnijeg u regionu. Ova fudbalska priča stara 46 godina izdvaja ovaj turnir kao jedan od najkvalitenijih na Balkanu i poznat je po brojnim ekipama iz regiona. Za turnir u malom fudbalu “Borik 2021”, čiji je pokrovitelj bio Grad Banjaluka, prijavljena je 181 ekipa u sedam starosnih kategorija, a gotovo 1.000 prijavljenih mališana potpuno besplatno je igralo mali fudbal.

“Naš cilj je kontinuiran rast i razvoj, poboljšanje kroz usluge i infrastrukturu objekata kojima upravljamo. Ideja nam je da „Borik“ ostane mjesto banjalučkog sporta, i da se godinama ispred nas ponosimo jedni na druge. Rezultatima, uspjesima, dostignućima. Hvala što ste prepoznali kvalitet, mi smo na usluzi sportu. Vidimo se u objektima Sportskog centra ‘Borik'”, rekao je direktor Sportskog centra Nenad Talić.

 

Ostavite komentar