Telefone i fotoaparate u ruke: “Bema” raspisala konkurs za najljepšu fotografiju

0
309

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, raspisala je konkurs za najljepšu fotografiju pod nazivom „Proljeće u mom gradu“, a fotografije se mogu poslati do 1. juna ove godine.

Kako su iz “Beme” rekli za banjaluka.net, nagradni fond u okviru ovog konkursa iznosi 1.000 KM, a autori prve tri nagrađene fotografije će na poklon da dobiju i po par cipela Tvornice obuće “Bema” po izboru.

“Pravo učešća imaju svi stanovnici BiH, a mogu poslati jednu fotografiju na email [email protected]. Prva nagrada iznosi 500 KM, druga 300 KM, dok će autor trećeplasirane fotografije po odluci žirija biti nagrađen sa 200 maraka”, rekao je Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuiće “Bema”, koji I ovom prilikom pokazuje svoj, ali I društveno odgovoran rad tvornice na čijem je čelu i kojom upravlja sa velikim uspjehom..

Iz “Beme” su poručili da svakodnevno išekuju nove fotografije, a zadatak da odaberu najljepšu svakako im neće biti lak.

Oni su, istovremeno, pozvali sugrađane da iskoriste lijepo vrijeme i da prošetaju do Tvornice obuće „Bema“, gdje ih uz izobilje cvijeća očekuje i nova proljećna kolekcija obuće, u “Beminoj” prodavnici u krugu tvornice.

“Kao društveno odgovorna kompanija, koja brine o svojoj okolini, i ove godine smo se potrudili da uredimo svoje dvorište, ali brinemo i o prostoru oko fabrike. Prošlogodišnje specijalno priznanje za najuređenije dvorište privrednog subjekta u Banjaluci, u sklopu akcije “Biramo najuređenije”, nam je bio dodatni vjetar u leđa da dvorište ove godine izgleda još ljepše”, rekao je Umičević.

(N.Sp.)

 

Ostavite komentar