Umičević i “Bema” ne odustaju od tradicije: Prigodni pokloni za radnike i njihove mališane

0
101

Tvornica obuće “Bena” Banjaluka, na čijem je čelu ugledni privrednik Marinko Umičević, i ove godine nastavlja tradiciju, pa će 19. godinu zaredom svaki radnik “Beme” pred Novu godinu kao mali znak pažnje dobiti kalendar, olovku i upaljač, dok će djeca zaposlenih dobiti novogodišnje paketiće i biće im upriličen zanimljiv novogodišnji program.

Ovaj mali znak pažnje za svoje radnike Umičević upriliči svake godine, pokazujući time, ali i mnogim drugim stvarima, da misli na svoje radnike, pa će ove godine ćemo podijeliti 1.200 kalendara u Banjaluci i Mrkonjić Gradu.

“Vodi se računa da radnici pravoslavne vjeroispovijesti dobiju kalendar s motivima ikona, a radnici islamske i katoličke vjeroispovijesti s motivima prirode. Nadamo se da se ovaj običaj održao i u drugim firmama jer smatramo da je to obaveza, mali znak pažnje i red da obradujemo radnike pred kraj godine”, rekao je Umičević, koji je nadaleko poznat po tome što je čovjek velikog srca, humanista, koji koristi svaku priliku da pomogne onima kojima je to potrebno, što je njegova svojevrsna životna misija.

Pored toga, Umičević je dodao da će u prostorijama Tvornice obuće “Bema” u Banjaluci i Mrkonjić Gradu u subotu 24. decembra u 10 časova biti organizovana podjela paketića za djecu “Beminih” radnika.

“To nam je posebno zadovoljstvo. Podijelićemo 430 paketića, a pripremili smo im i prigodan novogodišnji program i vjerujemo da će se najmlađi lijepo zabaviti i zasladiti. U ovoj godini u Tvornici obuće ‘Bema’ smo bogatiji za 23 bebe, živi nam i zdravi bili i, ako Bog da, da ih dogodine bude i više”, poručio je Umičević, i po ko zna koji put pokazao da je čovjek velikog srca i da stoji na čelu jedne od društveno najodgovornijih firmi u Republici Srpskoj.

(N.Sp.)

Ostavite komentar