Umičević o dvije uspješne žene: Biljana i Željka su naš ponos

0
228

Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka, ugledni privrednik i sportski radnik, ali i veliki dobrotvor i humanitarac, poručio je da je izuzetno ponosan na dvije uspješne žene iz Republike Srpske, Biljanu Nedić i Željku Cvijanović, predsjednicu Republike Srpske.

On je istakao da je rijč o ženama koje imaju izvanrednu energiju i koje ne poznaju prepreke, ali kojima i pored svih obaveza koje dnevno imaju ni malo ne nedostaje ljudskosti i spremnosti da pomognu u svakom momentu, što on izuzetno cijeni.

“Šta reći za ove dvije dame, Biljanu Nedić i Željku Cvijanović, već da su moje princeze. Biljana Nedić je prava čudotvorka kako sam je svojevremeno nazvao, i to s pravom. Ona redovno obavlja poslove u „Bemi“, a uz sve to aktivna je i uspješna u mnogim sferama života. Tako je, između ostalog, okosnica Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ sa kojim je osvojila brojne trofeje, odlično joj ide ples, slikanje, muzika i ko zna šta još. Kada je riječ o gospođi Željki Cvijanović za nju takođe imam samo riječi hvale. Pored obaveza koje uspješno obavlja kao predsjednica Republike Srpske, uvijek je tu i da podrži, između ostalog i mnogo uspješne pojedince, a jedna od njih je svakako i naša čudotvorka Biljana Nedić”, u dahu je ispričao Umičević. On je dodao da je sretan što Republika Srpska ima takve ljude, te je ovom prilikom Nedićevoj i Cvijanovićevoj, uputio najiskrenije pohvale .

“Sve pohvale mojim istinskim princezama na svemu što su dosad uradile i na koje sam izuzetno ponosan”, rekao je Umičević, koji se, pored svih poslovnih obaveza, može pohvaliti višedecenijskim humanitarnim i volonterskim radom u mnogim sferama života, koji je prepoznat i veoma cijenjen u narodu, pa ga svi oni koji ga dobro poznaju s pravom zovu “naš Marinko”.

N.Sp.

 

Ostavite komentar