Zbog neodgovornosti nadležnih: Radnici “Beme“ iz Kneževa nisu mogli doći na posao

0
277

Autobus koji je juče prevozio radnike Tvornice obuće „Bema“ iz Kneževa morao je da se vrati zbog poledice na putu Banjaluka-Kneževo, te je bio ugrožen život radnika “Beme” u autobusu, te su zbog njihove bezbjednosti vraćeni kući i nisu mogli doći na posao.

Potvrdio je ovo u izjavi za Banjaluka.net Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka, koji je ovom prilikom uputio oštar protest protiv nadležnih i odgovornih, jer niko nije bacio ni so ni pijesak na kolovoz, kako bi saobraćaj mogao da se odvija bezbjedno.

“Očekujem da i načelnik Kneževa uloži prigovor, da se to nikad ne ponovi. Sreća pa se nije desila nikakva tragedija, a mi smo pretrpili troškove zbog nedolaska radnika na posao što stvarno nema smisla u sred zime da ih iznenadi par centimetara snijega i poledica, a tolike pare izdvajamo za puteve i tolike kredite uzimamo. Razočaran sam neodgovornošću nadležnih, i zamoljavam ih da povedu računa, jer im mi zarađujemo platu i vraćamo te kredite”, rekao je Umičević.

(N.Sp)

Ostavite komentar