Uz kompaniju “EKObox” brzo i jednostavno do stambenog ili poslovnog prostora (FOTO, VIDEO)

0
307

Upotreba montažnih kontejnera dugo je prisutna kako u svijetu, tako i na našim prostorima, ali se iz godine u godinu sve više širi, pa primjenu nalaze u najrazličitijim segmentima života i rada.

Ukoliko vam je potreban dodatni radni prostor, prostor za skladištenje ili za stanovanje u njemu, montažni kontejneri brzo će vam obezbijediti sve što vam treba uz odličan kvalitet. Oni su izvrsno rješenje za sve one koji žele brzu i jednostavnu izgradnju prostora.

Ustupljena fotografija

Kompanija “EKObox” pruža visokokvalitetne modularne stambene prostore koji krajnjim korisnicima omogućavaju da uživaju u fleksibilnim opcijama koje štede troškove i vrijeme. Asortiman proizvoda ove kompanije uključuje stambene modularne kontejnere, kancelarijske prostore, sanitarne jedinice, poslovne prostore zajedno sa dodatnim komponentama. Mogu se postavljati samostalno ili spajati u blokove po horizontali i vertikali.

Modularni kontejneri kompanije “EKObox” izrađeni su od kvalitetnih materijala što im osigurava trajnost i udobno korištenje. Kontejner ima mogućnost ugradnje dodatnih elemenata kao što su PVC prozori sa roletnama, grijalice, klima uređaji, telefonski priključak… Njihovi kontejneri svojim atraktivnim izgledom čine savršen prostor za boravak.

Ustupljena fotografija

Kvalitet stanovanja jedna je od najbitnijih stavki života, a montažni kontejneri su koncept koji kombinacijom manjih prostora, ekonomičnosti i luksuza pruža sve što je potrebno ljudima svih ekonomskih slojeva i starosnih struktura. Montažni kontejneri kompanije “EKObox” sinonim su za kvalitet, komfor i luksuz.

Ustupljena fotografija

Jedan od razloga zbog kojih se trebate javiti baš njima ukoliko razmišljate o kupovini montažnih jedinica je to što su vodeći proizvođač u regionu. U izradi koriste najsavremenije termoizolacione materijale, kao i atraktivne materijale za fasadno oblikovanje prema zahtjevima investitora.

Ustupljena fotografija

Svoju primjenu njihovi montažni kontejneri nalaze na gradilištima, kao stambeni ili poslovni prostori, sanitarni itd.

Ponudu kompanije “EKObox” kao i njihove kontakt podatke možete pronaći na sajtu i na njihovim profilima na Fejsbuku i TikToku. Uvjerite se i sami zašto su najbolji.

Ustupljena fotografija

(A.M.)

 

Ostavite komentar