“VIDIMO SE U BLAJBURGU”: Sergeju Trifunoviću zabrana ulaska u Hrvatsku i EU

0
153

Srpskom glumcu Sergeju Trifunoviću zabranjen je ulazak u Hrvatsku i sve zemlje u Evropskoj uniji, plus u tri države EFTA – Island, Lihtenštajn i Norvešku.

Ovo je saopšteno na zvaničnom sajtu Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Naime, on je u subotu u 23:45 časova na graničnom prelazu Bajakovo pri izlasku iz Hrvatske kažnjen s hiljadu evra i zabranom ulaska u Šengenskog prostora na godinu dana, piše Slobodna Dalmacija.

Splitska policija raspisala je za njim potjernicu zbog članka 5 i 17 Prekršajnog zakona jer je nakon privođenja na Prekršajni sud na svojim profilima pisao o “maltretiranju koje nigdje nije doživio kao u Splitu i istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bul sekjuriti bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti”.

Zamjenika gradonačelnika Splita Bojana Ivoševića nazvao je „go***ce malo”, a na svojim profilima je ponovo vrijeđao policijske službenike koji su reagovali na plaži Kaštelet, kada je njegov njemački ovčar skakao između kupača i kupao se s njim.

Kako je na Bajakovu kaznu platio na licu mjesta, Trifunović je nastavio put za Srbiju, ali je po prelasku granice odmah objavio novi post, gdje je grubo opleo po Hrvatskoj i policajcima.

– Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po evra.

Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite “Loru” u po noći i pokažete strujomer.

Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Blajburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad – napisao je Trifunović, a piše Slobodna Dalmacija.

(Agencije)

Ostavite komentar