VRH SDS U MODRIČI: Rezultat u izbornim jedinicama 4, 5 i 6 pobjednički

0
215

Modriča i susjedne oštine bi trebale iskoristi svoj položaj i blizinu EU kako bi krenule u realizaciju projekta izgradnje poslovnih zona koje bi bile od ogromnog značaja za razvoj i dobrobit ovog dijela Posavine.

Rekao je ovo načelnik Modriče Jovica Radulović nakon sastanka sa predsjednikom SDS Mirkom Šarovićem, koji je u Modriči boravio i u svojstvu šefa Kluba poslanika SDS-PDP-DNS u Predstavničkom domu Parlamenta BiH. Pored Šarovića u današnoj posjeti Modriči je učestvovao i šef Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić i načelnici iz SDS, saopšteno je iz ove stranke.

Radulović je poručio da će Modriča pokazati da ima ljudske resurse i kapacitete da se vrati na put razvoja i prosperiteta i da će iskoristi svoj povoljan geografski položaj.

„Modriča će biti prva na raskrsnici puteva prema EU jer se na njenoj teritoriji ukrštaju koridor 5C i brza ceste Rača -Vukosavlje. To je značajna prilika da zajedno sa susjednim opštinama Šamac i Vukosavlje razmišljamo o poslovnim zonama koje bi bile od ogromnog značaja za razvoj i dobrobit ovog dijela Posavine“, istakao je Radulović.

On je rekao da je na današnjem sastanku kandidovao pitanja koja su od značaja za Modriču, a mogu se delegirati pred izvršnim i zakonodavnim organima vlasti na nivou Republike i Bosne i Hercegovine.

Radulović navodi da je današnju posjetu iskoristio da se u razgovoru sa načelnicima upozna sa dobrim iskustvima u opštinama koje su se pokazale uspješne već duži niz godina.

Predsjednik SDS Mirko Šarović je izrazio uvjerenje da će načelnik Radulović i tim ljudi oko njega donijeti razvoj i prosperitet Modriči i njenim stanovnicima.

„Naša želja je da pomognemo da funkcionisanje vlasti bude na dobro građana i da lokalne zajednice napreduju “, kazao je Šarović.

On je rekao da je za SDS pobjeda Jovice Radulovića u Modriči, kao i odličan rezultat SDS u izbornoj jedinici 4, od velikog značaja.

„Kao i u izbornim jedinicama 5 i 6, SDS u IJ 4 ima pobjednički rezultat, gdje stranka ima dva načelnika i četiri skupštinske većine“, istakao je Šarović.

(vijesti365.com)

Ostavite komentar