VRHUNSKI UREĐEN DOM: “BX kamen” – investicija koja se isplati

0
221

Prirodna estetika koja se ne može postići drugim materijalima jedan je od glavnih razloga zašto se arhitekte i dizajneri odlučuju za kamen prilikom uređenja stambenog ili poslovnog prostora.

Vijekovima unazad neke od najznačajnijih kuća i zgrada izgrađene su od ovog materijala i uspješno prolaze test vremena, pa je i to samo još jedan od razloga zašto sve više ljudi ugrađuje ovaj materijal u svoje domove i poslovne prostore.

Kao što znamo, zidovi su neizbježan element u dizajnu svakog prostora i zato je neophodno pametno i funkcionalno ih dekorisati kako bi efekat boravka u prostoru bio prijatan i ugodan.

A kako bi postigli efekat elegancije, mira i gracioznoti koji će oduševiti svakog posjetioca vašeg doma predlažemo prirodni “BX kamen”. Nalaze se u okolini Jajca. Više informacija o njima dostupno je na sajtu BX kamen, kako i na fejsbuku i instagramu.

“BX kamen” arhitekte često koriste, majstori ga vole, a vlasnici kuća obožavaju.

Jedan od načina na koji ga možete koristiti su podne ili zidne obloge u unutrašnjosti, ali i spoljašnjosti vašeg doma. Ukoliko želite da upotpunite vizuelni efekat svog stambenog prostora kamin obložen prirodnim kamenom izgledaće opuštajuće i ugodno. Ovaj materijal odličan je način da naglasite bilo koji dio prostorije. Sve češće se ugrađuju sudopere od prirodnog kamena u kuhinji, kao i umivaonici u kupatilu. Za koju god opciju da se odlučite nećete pogriješiti. Vaš dom će dobiti posebnu notu elegancije, prefinjenosti, ali i funkcionalnosti.

Održavanje prirodnog kamena je zaista jednostavno, a pored toga prednost je i to što je otporan na sve vremenske uslove.

“BX kamen” je pravi izbor za vas ako u svom domu želite imati motiv prirode, rustikalan, a u isto vrijeme i moderan izgled. Učiniće vaše fasade, ograde ili unutrašnjost doma estetski privlačnim i daće mu posebnu čar.

Kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981.

(A.M.)

Ostavite komentar