Vučić: Ne želim da stičem poene u Srbiji odgovarajući oštro na saopštenja SDA

0
207

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne želi da stiče poene u Srbiji odgovarajući oštro na saopštenja SDA, kao i da samo govori o opasnosti plana da se ukine Republika Srpska.

Vučić je istakao da gotovo nikada ne odgovara na saopštenja SDA, jer srpska snaga ne smije da znači srpsku bahatost, već mudrost i racionalnost.

Na konstataciju da je plan SDA da se ukine Republika Srpska, Vučić je istakao da on govori o opasnosti tog plana, ali da nikad ne govori o predstavnicima SDA.

On je istakao da Srbija želi da sa Bošnjacima, kao i sa svima ostalima u regionu ima najbolje moguće odnose, te da će jednoga dana i predstavnici SDA uvidjeti da iz Srbije nisu stizali oštri odgovori, a možda i to da Vlada Srbije izdvaja velika sredstva za dio svoje zemlje koji oni zovu Sandžak.

On je napomenuo da se iz budžeta Srbije izdvajaju sredstva za izgradnju puta Novi Pazar – Tutin, kao i za auto-put Beograd-Sarajevo.

– To su velike stvari za ljude, gradimo puteve, ulažemo tamo gdje nikada nije ulagano. O tome razmišljamo, a ne o tome da se s nekim sukobljavamo – dodao je Vučić.

(Srna)

Ostavite komentar