VULETIĆ: Okupiću 10 najuglednijih “partizanovaca”, pokušaću da napravim promjene u klubu

0
216

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, najavio je da će pokušati da napravi promene u klubu.

Posle poraza u derbiju, Vuletić je kritikovao predsednika Milorada Vučelića, ovog vikenda je na udaru bio Ivica Iliev, kog je optužio za potpisivanje štetnog ugovora sa Leonardom, u kom je naknadno utvrđena klauzula za plaćanje sume od čak 15 miliona evra u kasu Anžija.

Vuletić, iako više nije u klubu, aktivno prati dešavanja u Humskoj i komunicira sa navijačima koji žele promene u crno-belom taboru.

Nekadašnji čelnik najavio je pokušaj revolucije, u kom će uputiti javni poziv uglednim predstavnicima kluba.

„Ja ću, tokom leta, objaviti Manifest obnove i odbrane Partizana i tada uputiti javni poziv desetorici najuglednijih partizanovaca, prethodno izabranih vašim glasovima u okviru ankete koju ću ovde organizovati. Na njima će biti da li će se odazvati faktički pozivu crno-bele javnosti. Plan će biti tokom jula izložen ovde i biti podvrgnut „tviter javnoj raspravi“. Želim da bude što konsensualniji odraz naših zajedničkih strateških tačaka institucionalne obnove Partizana. Uporedo ću pred vas izneti tada jednu ranije obećanu ideju, koje je najzad sazrela“, naveo je Vuletić.

Najavio je i da će ovo biti zajednička borba u kojoj će navijači imati aktivno učešće.

„Ovo će biti zajednička i transparentna bitka svih nas – navijača Partizana! Povratićemo uzurpiranu i osloboditi okupiranu crno-belu instituciju. Detaljno ću vremenom objasniti izbornu proceduru prilično zatvorenog sistema, koju sam osmislio da bih gotovo hermetički zatvorio prolaz nekontrolisanom spoljašnjem faktoru, ne sluteći da ću sam to postati. Ipak, ko najpre može naći put u sistemu nego onaj ko ga je stvorio“, zaključio je Vuletić.

On je poručio i da će ovo potrajati možda duže od dva meseca.

„Uprava će učiniti sve da ostane. Milorad Vučelić je svojevremeno izjavio da njega iz Partizana mogu samo nogama napred. Redovni izbori su u oktobru 2022. Cilj je da sve oposli do maja 2022.“

(nova.rs)

Ostavite komentar