“BX kamen” svojom prirodnošću oplemenjuje svaku prostoriju

0
338

Prirodni kamen je univerzalno privlačan, lako prilagodljiv i moderan materijal za dizajn enterijera i eksterijera. Unosi jedinstvene teksture i prijatne boje u životni prostor ili kancelariju i svojom prirodnošću oplemenjuje svaku prostoriju.

Čak i najmanji mozaik od prirodnog kamena ili staza u dvorištu drastično mijenja izgled doma i dvorišta, stvarajući zadivljujući vizuelni efekat. Svestranost prirodnog kamena daje vam mogućnost da ga koristite u bilo kojoj prostoriji.

Ukoliko planirate uređenje stambenog ili poslovnog prostora prirodni kamen bi definitivno bio najidealnija realizacija svih vaših ideja, a odabirom “BX kamena” naprvićete pravi izbor. Samo je potrebno da se odlučite za vrstu prirodnog kamena kao i potrebnu količinu.

“BX kamen” vam nudi bogat asortiman prirodnog kamena kojim ćete vaš dom učiniti jedinstvenim i sofisticiranim.

Vrsta kamena i  njegove osobine određuju i mogućnosti različitih obrada, a prednost “BX kamena” je to što može da primjenjuje gotovo sve načine i tehnike obrade.

Neda Oroz, menadžer prodaje u kompaniji “BX kamen” kaže da je zahvaljujući svojim geomehaničkim svojstvima njihov kamen pogodan za poliranje, stokovanje, paljenje, pjeskarenje, četkanje, tumbanje i cijepanje kojim se dobija dekorativni kamen.

U ovom tekstu posebnu pažnju posvetićemo tumbanom kamenu, kao jednoj od vrsta obrade.

Oroz ističe da se tumbani kamen uglavnom koristi za vanjska oblaganja.

“Tumbani kamen je jedna od najjednostavnijih obrada. Za tumbanje se koristi bubanj u koji se dodaje voda i kamen koji želimo tumbati. Sporom rotacijom bubnja kamen dobija zaobljene rubove. Poslije tumbanja kamen prolazi kontrolu kvalitete i spreman je za isporuku kupcu”, pojašnjava Oroz.

Bilo da se radi o velikim pješačkim površinama, trgovima, parkovima, ili uređenju dvorišta i garaža, tumbani kamen će sigurno biti trajno rješenje.

“Njegov rustikalni izgled odlično se uklapa u sve stilove gradnje. Izrađujemo ga u razlicitim dimenzijama i debljinama od 3, 4, 5, 6, pa čak i kocku 10x10x10”, navodi Oroz.

Prema njenim riječima, ovom načinu obrade može da se podvrgne i mozaik, pa se tako dobije glatka površina i zaobljene ivice.

“Tumbani kamen može da se reže i na dimenzije dekorativnog kamena, pa može da se koristi i za unutrašnja oblaganja”, dodaje Oroz.

Za koju god tehniku obrade kamena se odlučili “BX kamen” garantuje kvalitet i dugotrajnost.

Možete ih kontaktirati telefonom na broj 63 943 981. A više informacija je dostupno i na njihovom sajtu, kao i na društvenim mrežama, Fejsbuk i Instagram profilu. Kompletan asortiman “BX kamena” možete pogledati u mjestu Divičani, kod Jajca ili u Trnu.

(A.M.)

Ostavite komentar