Ekonomik Group – Stambeni kontejneri po svjetskim standardima i domaćim cijenama

0
704

Prateći svjetske trendove i pri tom vodeći se značajnim uštedama prostora, vremena i novca, Ekonomik Group d.o.o iz Srebrenice već 30 godina nudi funkcionalna rješenja svima onima koji uz minimalno uložene resurse žele da riješe pitanje životnog prostora.

Odabir stambenih kontejnera kao jedinica za svakodnevni život ili povremeni boravak tokom vikenda i odmora već duže vrijeme je prepoznatljiv svjetski trend, a zahvaljujući Ekonomik Groupu,  takav trend po istim standardima dostupan je i na našim prostorima.

Ipak, ono što je manje poznato, a što upotpunjuje spektar razloga zbog kojih se danas sve češće odlučujemo za neki od stambenih kontejnera svakako je činjenica da je za cijeli proces od planiranja i projektovanja do postavke objekta koji je potpuno spreman za upotrebu potrebno samo mjesec dana, u zavisnosti od toga da li ste odabrali osnovni ili kombinovani model.

Sa preko 2500 odvojenih modularnih jedinica, koliko Ekonomik godišnje proizvede i zabilježenim rastom obima proizvodnje i rezultata poslovanja, ova srebrenička kompanija danas je prepoznatljiva firma u regionu, sa mogućnošću da poštujući sve standarde evropske proizvodnje odgovori i na najsloženije zahtjeve klijenata.

Firma posjeduje proizvodnu halu od 2500m2 u Srebrenici, sa magacinskim dijelom od 12000 m2 za odlaganje gotovih proizvoda, što je rezultat rada na koji mogu biti ponosni.

Za sve buduće korisnike važno je napomenuti da je bezbroj mogućnost projektovanja stambenih kontejnera, a u momentu kada pokažete interesovanje za ovakvu vrstu stambenog objekta, stručni tim Ekonomika će biti dostupan da sasluša sve vaše želje i potrebe, te na osnovu toga predložiti najbolje rješenje.

Solidarnost i poslovnu filozofiju kompanije u kojoj se njeguje društveno odgovni pristup, Ekonomik Groupu je pokazao dodjelivši stambeni kontejner jednoj od porodica sa područja opštine Kostajnica, koja je najviše pogođena u nedavnim razornim zemljotresima.

Vlasnik kompanije „Ekonomik group“ Bojan Rankić tada je istakao je da je važno da budemo solidarni u ovim teškim vremenima, te da će kompanija i u narednom periodu pokazati spremnost da pomogne najugroženijem stanovništvu iz Republike Srpske i Hrvatske.

Mogućnosti su raznovrsne, a ukoliko je vaša odluka da uz značajne uštede novca i vremena sebi i svojoj porodici obezbijedite kvalitetno mjesto za odmor ili privremeni smještaj dovoljno je da se kosultujete sa stručnim ljudima iz Ekonomika i zajednički odaberete odgovarajuće rješenje.

Proces izrade kontejnera u kojem učestvuje čitav niz stručnjaka od danas možete pogledati u kratkom video prilogu u nastavku.

(Banjaluka.net)

 

Ostavite komentar