FK Partizan istupio iz Sportskog društva, JSD im zabranjuje da koriste stadion, ime i grb

0
468

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan sazvao je danas vanrednu sednicu Skupštine na kojoj je doneta odluka da se istupi iz Jugoslovenskog sportskog društva (JSD) Partizan, nakon što je JSD prethodno uveo prinudnu upravu i raspustio Skupštinu fudbalske selekcije.

Odlukom Skupštine FK Partizan, Milorad Vučelić ostaje predsednik, Ivan Ćurković počasni predsednik, a Miloš Vazura generalni direktor, čime će biti ignorisana odluka JSD-a, prenosi Sportski žurnal.

Upravni odbor Jugoslovenskog sportskog društva Partizan uveo je ranije danas prinudnu upravu u fudbalski klub i raspustio Skupštinu fudbalske sekcije.

Članovi prinudne uprave su, prema odluci JSD, Zoran Lončar, Željko Tanasković, Nenad Vukčević, Jaško Međedović i Ratomir Babić. Na mesto zastupnika FK Partizan imenovan je Zoran Lončar.

Nakon “odbijanja” iz FK, usledio je novi potez sportskog društva – zabrana fudbalskoj sekciji da se takmiči pod imenom Partizan i koristi stadion “JNA” i grb kluba. Saga se nastavlja, vodi se spor i pred Sudom, pa će se čekati na konačno razrešenje.

(RTS)

Ostavite komentar