Lane Gutović o pandemiji i povlačenju u sebe

0
225

Milan Lane Gutović već neko vreme uživa u “svom” vremenu koji provodi odvojen od gradske buke u svom, kako on kaže, kontejneru i ističe da uživa u podizanju zida oko sebe, te da se upravo u tome usavršava.

Jedan od najvećih srpskih glumačkih imena, prepoznatljiv po brojnim uspešnim ulogama, otkrio je u svojoj priči da se kaje što nije više uloga odbijao.

U moru uloga u kojima je ostvario, Lane je objasnio da mu nijedna nije ostala neostvarena.

“Odbijao sam uloge koje ja nisam verovao da umem da odigram ili koje nisam hteo, ali mi je prijalo da gledam kolegu koji je uradio od te uloge ono što ja sigurno nisam umeo. Skoro da se kajem što ih nisam odbijao više. Nema uloge koju bih priželjkivao da odigram. Bilo bi suviše halapljivo preko svega odigranog tražiti i pogače”, rekao je.

Iako je često opisan kao veoma zatvorena osoba, sada je objasnio da li je reč o odbrambenom mehanizmu ili prirodi karaktera, piše Super TV.

“Tako je i u toj ‘zatvorenosti’ sve više uživam i usavršavam je. Nemam ‘odbrambeni mehanizam’ koji bi bio efikasniji od toga”, rekao je Gutović koji tvrdi da samo izgleda da je svoj mir pronašao na pecanju i u popularnoj vikendici koja je smeštena na ribnjaku u Vojvodini.

“Možda tako izgleda, ali nisam svoj mir pronašao ni na pecanju niti u kontejneru. Već sam ga imao ovde, a samo sam ga izveo na pecanje i u kontejner”, kaže kroz osmeh slavni glumac.

Gutović je ovom prilikom otvoreno govorio i o pandemiji korona virusa koja je uticala na sve, a poslovno svakako ugrozila i umetnike. Uprkos okolnostima, glumac tvrdi da 2020. godina za njega i nije bila toliko turbulentna, prenosi Mondo.

“Meni nije bila turbulentna. Ako jeste onda sam na turbulencije toliko naviknut da ih smatram redovnom pojavam sinhronom uz ostale lepote života”, istakao je i objasnio da smatra da narodu nijednu iskustvo nije ničemu služilo.

“Ništa nismo naučili. Nema naroda kome je iskustvo nečemu služilo. Zdravlje u ovom slučaju nije uzrok nego posledica. Posledice su uvek dolazile na drugo mesto”, zaključio je.

(Mondo)

Ostavite komentar