Marinko Umičević: Čestitam Željki i Miloradu na briljantnoj izbornoj pobjedi

0
235

Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka, odbornik u Skupštini grada Banjaluka i član Senata Republike Srpske, čestitao je izbornu pobjedu Željki Cvijanović, za srpskog člana Predsjedništva BiH, te Miloradu Dodiku, za predsjednika Republike Sprske, te je njihovu, kao i pobjedu SNSD-a kao stranke nazvao briljantnom.

Umičević, koji je nadaleko poznat kao čovjek koji je spreman da uvijek i bilo kome kaže istinu u lice, rekao je da pobjeda Cvijanovićeve, Dodika i SNSD-a znači nastavak pozitivnih procesa i boljitak u Republici Srpskoj, za sve njene građane koji su prepoznali patriotizam, znanje, odgovornost i stabilnu politiku koju vode upravo Dodik, Cvijanovićeva i SNSD.

“Čestitam gospodinu Miloradu Dodiku na pobjedi! Vi ste moj predsjednik bili i bićete. Kere Jakobsfelda uvijek laju i na tome i ostane. Građani Srpske su izabrali odgovornu politiku i stabilnost”, rekao je Umičević. Dodao je da se nada boljitku Republike Srpske, te je poručio Dodiku da uz njega ostaje na tom putu boljitka za građane RS.

“Čestitam i novom srpskom članu Predsjedništva BiH gospođi Željki Cvijanović na briljantnoj pobjedi. Vaš dugododišnji rad, patriotizam, odnos prema Republici Srpskoj i njenim građanima je prepoznat i zato je ovo bio plebiscit, a ne glasanje. Ne sumnjam da ćete se kao srpski član Predsjedništva BiH boriti za Republiku Srpsku, za odnos BiH prema osobama sa invaliditetom (i dalje smo jedina zemlja koja plaća pdv), za jačanje privrede. Čeka Vas puno posla, ali vi ste se već dokazali kao predsjednik Vlade RS i predsjednik Republike Srpske. Još jednom Vam čestitam”, pooručio je Umičević.

(N.Sp.)

 

Ostavite komentar