Marinko Umičević: Gospođa Trivić treba da pokaže više odgovornosti

0
230

Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka i odbornik u Skupšni grada Banjaluka, te član Senata Republike Srpske, pozvao je Jelenu Trivić, koja je bila kandidat PDP-a za predsjednika RS, da pokaže više odgovornosti za svoje ponašanje, obzirom da je poslanik i univerzitetski profesor.

“Kao profesor, kako se često volite predstavljati, čudi me da ne vidite preko brda i da nemate viziju da ste odavno postali prijetnja u svojoj stranci zbog podrške koju imate. Članovi CIK-a su iz vaše partije PDP-a i iz SDS-a i to nelegalno izabrani. Smatram da bi vi koji učite djecu trebalo da imate odgovornost za svoje ponašanje”, rekao je Umičević, koji je nadaleko poznat kao uspješan privrednik i sportski radnik, ali i veliki humanista, koji svaku priliku koristi da pomogne ljudima i Republici Srpskoj. On je dodao da ovakvim ponašanjem Trivićeva dovodi cijelu Republiku Srpsku u neizvjesnu situaciju zbog svoje sujete, posebno imajući u vidu okolnosti na svjetskoj političkoj sceni i činjenicu da je ispred nas teška zima.

“Treba biti dostojanstven i u porazu, a fino je predsjednik Dodik rekao da ‘ima mjesta za sve’. Moram da kažem da ste pokazali hrabrost da izađete na crtu predsjedniku Dodiku i dostojno ste se borili, ali kao profesor morate da gledate malo šire, pa neka CIK BiH i nadležni organi rade svoj posao, a tamo sjedi vaš kadar”, poručio je Umičević.

(N.Sp.)

Ostavite komentar