Sa Umičevićem na čelu: “Bema“ uvijek uz domaće sportske klubove

0
168

Tvornica obuće „Bema“ Banjaluka, povodom 19 godina svog rada, uručila je Adidas kopačke za prvi tim Fudbalskog kluba “Rekreativo”, iz banjalučkog naselja Česma, koji se takmiči u četvrtom rangu takmičenja u Republici Srpskoj.

Tako je ova uspješna banjalučka tvornica, koja je postala jedan od simbola domaće privrede, nastavila svoju tradiciju podrške domaćim sportskim klubovima, za šta je u najvećoj mjeri zaslužan prvi čovjek “Beme” Marinko Umičević, nadaleko poznati i priznati sportski radnik, koji godinama pomaže sportiste, klubove i sport uopšte, a i sam je angažovan u više sportskih klubova i saveza.

“Donaciju smo uručili predsjedniku FK “Rekreativo” Miroslavu Radiću, uz prisustvo odbornika u Skupštini grada Banjaluka Bojana Pećanca, na čije sam se apele i molbe i odazvao”, rekao je tehnički direktor “Bem”, Marinko Umičević. On je dodao da je FK “Rekreativo” član četvrte lige Republike Srpske i da im ovakva donacija mnogo znači. Pored toga, “Bema“ će i u narednom period nastaviti da pomaže sportske klubove i da izdvaja značajne donacije za sport, pa će tako ovih dana potpisati sponzorski ugovor i postati generalni sponzor FK “Naprijed” Banjaluka, jedinog kluba iz naselja Obilićevo i Starčevica.

“Tako da ćemo biti ponosni sponzori “Naprijeda”, koji je zahvaljujući agilnom predsjedniku Vladimiru Rosiću i njegovim radom za kratko vrijeme napisao najljepšu priču, renovirane su prostorije kluba, FK “Naprijed” je upao u viši rang takmičenja, u drugu ligu i zaslužio je našu podršku”, dodao je Umičević, koji je i ovim pokazao da je veliki ljubitelj i donator sporta, ali i dodatno potvrdio da je on čovjek koji živi za sport, a ne od sporta.

N.Sp.

Ostavite komentar