UMIČEVIĆ UPOZORAVA: Opozicija od Srpske želi napraviti zemlju slučaj

0
213

Marinko Umičević, odbornik u banjalučkoj Skupštini grada u više mandata, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” Banjaluka i član Senata Republike Srpske, upozorio je da opozicija od Republike Srpske želi da napravi zemlju slučaj, u kojoj nije moguće formiranje institucija.

“Pročitao sam izjavu takozvanog predsjednika PDP-a u ostavci, počasnog, lažnog cara Šćepana malog Mladena Ivanića. Hvali se u Dnevnom Avazu kako je ukinuo Vojsku RS i formirao Upravu za indirektno oporezivanje BiH, kako je odsjekao lijevo i desno krilo Republike Srpske i on kao bivši profesor ne razumije čemu strah što se ponovo broje glasovi. A trebalo bi da kao bivši profesor zna da se glasovi mogu ponovo brojati nakon završenog kompletnog brojanja glasova i ako se utvrdi da ima nepravilnosti onda se sa tog mjesta ponovo broje glasovi”, rekao je Umičević, koji ima ogromno, kako životno, tako i iskustvo u politici, privredi i radu za dobrobit cjelokupne društvene zajednice, što njegovim riječima daje na dodatnom značaju. On je podsjetio da je bio član PDP-a, te da je toj stranci donio dva mandata u Skupštini grada Banjaluka, ali da je tu stranku napustio zbog Mladena Ivanića.

“Ivanić me podsjeća na onog mapetovca sa balkona koji nešto stalno pametuje, a jedino ga slušaju stranci za koje on radi – to je već dokazano i poznato”, istakao je Umičević i dodao da je ovakvo ponašanje opozicije od Republike Srpske napravilo zemlju slučaj. A da nije ove farse za koju je odgovorna gospođa Trivić i PDP, on je rekao da bi Republika Srpska već imala formiranu Vladu.

“Svi smo zatečeni , svi smo u velikom problemu, inflacija raste, svijet je pred trećim svjetskim ratom, a mi spominjemo neke nove izbore i glasanje zbog sujete pojedinca i plaćenika koji nisu ostvarili svoje ciljeve.
Ako je neko krao, hapsite ga odmah. Ali iz ovoga što se vidjelo svi su krali, neki manji neki više, ali nema velikog odstupanja. Ali već je postala ustaljena politika da optužite nekoga da krade, a dokaze ti niko i ne traži, jer ih nemaš pa nek se ljudi zabavljaju”, dodao je Umičević. On smatra da je sve ovo velika prijetnja za Republiku Srpsku, te je izrazio zabrinutost i kao čovjek, roditelj i kao privrednik.

“Mislim da smo izgubili kompas, ako dozvolimo da sujeta pobjedi volju naroda onda neka nam tako i bude, tako nam Bog pomogao”, naveo je Umičević za banjaluka.net.

(N.Sp.)

Ostavite komentar