UniCredit Bank Banja Luka zvanična Banka partner ovogodišnjeg izdanja OK Festa

0
412

UniCredit Bank Banja Luka zvanična je Banka partner ovogodišnjeg izdanja Nektar OK Festa, jednog od najvećih regionalnih muzičkih festivala, koji će biti održan od 15. do 17. jula, u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.

UniCredit Bank Banja Luka posvećena je osnaživanju razvoja zajednice u kojoj posluje, a partnerstvo sa Nektar OK Festom je prilika za pružanje direktne podrške realizaciji značajnog lokalnog projekta, koji komunicira prave vrijednosti i okuplja publiku koja prepoznaje takve vrijednosti.

Nacionalni Park Sutjeska predstavlja jedinstvenu oazu, koju je priroda dala čovjeku, na čuvanje i pažljivo korištenje te simbolizuje odgovornost koju imaju pojedinci, kompanije i društvo u cjelini prema očuvanju prirodnih resursa. UniCredit Bank Banja Luka, aktivnostima koje provodi i projektima u koje je uključena, zauzima centralnu ulogu na lokalnom tržištu kada je u pitanju postizanje ciljeva održivog razvoja, podrške zelenoj tranziciji te posebnoj brizi u zaštiti životne sredine. Dodatnu vrijednost ovom prirodnom ambijentu daju kvalitetni događaji iz kulture i umjetnosti, poput Nektar OK Festa.

U skladu sa svojom digitalnom strategijom, Banka će Nektar OK Festu pružiti podršku u organizaciji „cashless“ koncepta samog festivala, s ciljem promocije veće upotrebe digitalnih platnih instrumenata, kao i digitalnih bankarskih usluga. Takođe, upotreba digitalnih bankarskih usluga direktno utiče na smanjenje upotrebe papira u svakodnevnim bankarskim transakcijama, što doprinosi postizanju dugoročnih ciljeva održivosti.

Povodom podrške organizaciji Nektar OK Festa, Gordan Pehar, predsjednik Uprave UniCredit Bank Banja Luka je izjavio: „Izuzetno smo ponosni na partnerstvo sa Nektar OK Festom i priliku da podržimo organizaciju jednog regionalno važnog projekta, koji doprinosi razvoju zajednice i očuvanju prirodnog resursa, kao što je Nacionalni park Sutjeska, a svojim ga sadržajem dodatno obogaćuje. UniCredit Bank Banja Luka uvijek je spremna da podrži dobre projekte, koje imaju duguročnu vrijednost i da svoj doprinos svim aktivnostima koje imaju za cilj promociju važnosti očuvanja životne sredine, kao i konkretnim projektima koji direktno utiču na tranziciju društva ka zelenijoj i održivijoj budućnosti.”

Direktor festivala, Dubravko Suvara, povodom započete saradnje sa UniCredit Bank Banja Luka izjavio je: “Drago nam je da UniCredit Bank Banja Luka prepoznala vrijednosti, kvalitet programa, te samu misiju i ciljeve Nektar OK Festa koje već sedam godina zaredom uspješno provodimo na jednoj od najljepših lokacija u ovom dijelu Evrope, Nacionalnom parku Sutjeska. Partnerska podrška UniCredit Bank Banja Luka od izuzetnog je značaja, posebno u segment digitalnih bankarskih usluga prema našoj publici. Radujemo se predstojećoj saradnji i uspješnom nastavku iste u budućnosti”.

Tokom tri festivalska dana, na tri festivalske bine, očekuje nas odlična zabava i kvalitetan muzički program, jer Nektar OK Fest i ove godine okuplja veliki broj poznatih izvođača iz različitih muzičkih žanrova koji su garancija za dobru atmosferu. Kompletan program ovogodišnjeg festivala pogledajte ovdje.

Ostavite komentar