NAJUREĐENIJE DVORIŠTE U NOVOM RUHU: Rapsodija boja i cvijetnih mirisa vas čeka u dvorištu “Beme”

0
194

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, na čijem je čelu ugledni privrednik i nadaleko poznati humanitarac Marinko Umičević, i ove godine je odlučila da prelijepim izgledom dvorišta sa izobiljem cvijeća, oduševi svakog prolaznika i svakog onog koji dođe u posjetu ovom uspješnom kolektivu.

Naime, i ove godine Umičević i njegove radne kolege bili su vrijedni, pa će sve one koje put nanese prema “Bemi” dočekati cvijeće raznovrsnih boja i mirisa, koji su prijatna dobrodošlica prilikom dolaska u krug tvornice, ali i u njenu prodavnicu, u kojoj svako može pronaći kvalitetnu obuću, torbe, novčanike i kaiševe.

“Tokom zime smo bili vrijedni i posadili smo 500 lukovica tulipana, među kojima su i tulipani zvani “Banjaluka”, tako da građane na putu ka Banj brdu već čeka rapsodija boja uz našu cipelu koja je postala prepoznatljiv simbol ovog dijela Banjaluke, na šta smo ponosni”, rekao je Umičević u izjavi za banjaluka.net.

On je pozvao svoje sugrađane da prošetaju do “Beme” i uživaju u pogledu, jer svakodnevno uređuju svaki dio dvorišta tvornice. Ovo pokazuje da “Bema” nastavlja da održava urednost svog dvorišta na visokom nivou, i da je prošlogodišnje specijalno priznanje za najuređenije dvorište privrednog subjekta u Banjaluci, u sklopu akcije “Biramo najuređenije”, bilo dodatni podstrek i vjetar u leđa da dvorište izgleda još ljepše.

Inače, pored radnika zaduženih za održavanje izuzetno urednog “Beminog” dvorišta, prepunog cvijeća, velike zasluge za izgled ovog zaista najuređenijeg dvorišta idu upravo Umičeviću koji svojim idejama, istrajnošću i svojom neiscrpnom energijom daje značajan dorpinos.

(N.Sp.)

 

 

Ostavite komentar